Hvilke Jeeper Er roomiest?

Hvilke Jeeper Er roomiest?


Jeeper er kjent for sine robuste 4x4 evner, pålitelighet og nyskapende fysiske utseende. Men Jeeper er vanligvis ikke store kjøretøy og i motsetning til mange bilprodusenter har Jeep stort sett avstått fra å designe noen full-size biler i løpet av sine mer enn fem tiår med produksjon. Men i løpet av årene har det vært noen Jeep biler produsert som har vært særlig større og romsligere enn de typiske Wrangler og Cherokee modeller som Jeep er så kjent for.

Fire-dørs Jeep Wrangler JK Unlimited

Wrangler har vært Jeep mest kjente, lengste laget modell av bilen. Men inntil 2007 ble det også anerkjent som en mindre 4x4 med svært begrenset lasterom. I 2007 Jeep introduserte firedørs Wrangler JK Unlimited. Dette Jeep er betydelig større med mer takhøyde, beinplass og bagasjeplass enn noen av de tidligere Wrangler modeller samtidig med den flyttbare toppen som er populært med Wrangler fans.

Wagoneer Grand Wagoneer og stort Cherokee

Jeep Wagoneer Grand Wagoneer og full-size versjon av Cherokee ble produsert i 1970 gjennom tidlig på 1980-tallet. Dette var noen av de eneste i full størrelse biler som Jeep noensinne produsert kommersielt i USA. Disse er også de største, tyngste Jeeper produsert. De fleste modellene kan romme fem voksne komfortabelt og omtalt i full størrelse, pickup-stil sittebenker over baksetet.

grand Cherokee

Den redesignede Jeep Grand Cherokee ble utgitt i 2002. Den har mer hodet og benplass enn forrige Cherokee eller Grand Cherokees gjorde, med unntak av full-size modeller. The 2011 Grand Cherokee har blitt redesignet slik at bakhjulene sitter 5 inches lenger tilbake for å gi baksetepassasjerene ytterligere 4 inches av benplass.