Hvilke funksjoner er viktig i Projektorer?

Hvilke funksjoner er viktig i Projektorer?


Dessverre, projektorer er ikke en one-size-fits-all type ting. Med så mange modeller tilgjengelig utviklet for ulike formål, hvilke funksjoner du se etter avhenge av dine tiltenkte bruksområder for projektoren.

bilde~~POS=TRUNC

Oppløsning, som i stor grad definerer bildekvalitet, vil sannsynligvis være mer viktig for noen som leter etter en hjemmekino projektor enn noen kjøpe en projektor for et klasserom eller forretningsmiljø. Andre funksjoner som anses nøkkelen for bildekvalitet er oppdateringsfrekvensen og den teknologien som brukes, slik som LCD eller plasma, som hver har fordeler og ulemper i forhold til den andre.

Størrelse

Du kan vurdere størrelse en viktig funksjon hvis projektoren vil bli flyttet på en jevnlig basis. Hvis portabilitet betyr mer for deg enn fremragende kvalitet, bør du vurdere en pico-projektor. Disse ultra-små modeller tilbyr vanligvis lavere kvalitet enn full størrelse modeller, men er vanligvis omtrent på størrelse med en pakke sigaretter.

Lighting

Hvis projektoren skal brukes i områder der lysene ikke kan være helt nedtonet, kan lysstyrken være den viktigste funksjonen. Lysere projektorer er også vanligvis nødvendig for store rom, for eksempel høyskole forelesningssaler. Hvis du ikke kan dimme ambient belysning, finne en projektor med minst 2500 lumen - måling som bestemmer lysstyrken.