Hver gang jeg prøver å låse opp min iPhone det fryser

Hver gang jeg prøver å låse opp min iPhone det fryser


IPhone inneholder en sikkerhetsmekanisme kjent som "lås bar." Denne funksjonen forhindrer deg fra å åpne telefonen ved et uhell, for eksempel når det er i lommen. Du kan også velge å passord låse telefonen på denne skjermen, slik at andre ikke får tilgang til den uten din tillatelse. Hvis telefonen fryser når du prøver å komme forbi denne skjermen, det gjør telefonen ubrukelig. Løse dette problemet ved å fjerne eventuelle programvare glitches som kan forårsake det.

Slå av og Start på nytt

Den raskeste og enkleste måten å rette opp en programvarefeil er å stenge av iPhone. For å gjøre dette, trykk og hold "Dvale / vekke" -knappen til den røde power-skyveknapp vises øverst på skjermen. Skyv knappen for å slå telefonen av, vent i 30 sekunder, og trykk deretter på "Sleep / Wake" -knappen for å slå på telefonen. Hvis dette ikke hjelper, starter telefonen ved å trykke på "Sleep / Wake" og "Home" knappene samtidig i 10 sekunder til Apple-logoen vises. Gjenta denne prosessen hvis første forsøk ikke fungerer.

Oppdater

Ikke å ha de nyeste programvareoppdateringene eller installere dem på feil måte kan føre til inkompatibilitet problemer eller glitches, ifølge Apple Support. Koble iPhone til datamaskinen, åpne iTunes og klikke på iPhone-navn under "Enheter" i venstre kolonne. I sammendragssiden som vises, klikker du på "Søk etter oppdateringer". Last ned alle tilgjengelige oppdateringer, forlate din iPhone plugget inn og urørt før programvaren er ferdig installert.

Restaurere

Hvis alt annet mislykkes, gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillingene, som helt våtservietter iPhone harddisk og installerer den grunnleggende programvaren. Du kan umiddelbart re-sync all media fra iTunes, men du mister personlige innstillinger og data når du kjører gjenopprette alternativet. Hvis du vil gjenopprette, feste din iPhone til datamaskinen. Åpne iTunes, og klikk på "Gjenopprett" -knappen på sammendragssiden av iTunes under "Søk etter oppdateringer". Følg instruksjonene i dialogboksen som vises. Velg å gjenopprette fra en tidligere sikkerhetskopi - en du gjorde før du begynte å ha denne glitch - eller velge å sette opp telefonen som en ny enhet.

maskinvarefeil

Av og til kan du oppleve en svikt forårsaket av intern maskinvare skade. Eksponering for væsker eller ekstreme temperaturer kan føre til at kretskort og ledninger til å smelte, korrodere eller kort. Slippe telefonen kan også bryte intern maskinvare. Hvis dette er tilfelle, vil du ikke være i stand til å reparere telefonen selv, men en Apple tekniker kan være i stand til å fikse eller erstatte telefonen. Imidlertid er væskeskade vanligvis ikke dekkes av garantien.