Hva trenger jeg for å koble opp to satellitt-mottakere med trådløse telefonen knekt?

Som teknologiutviklingen, er flere enheter lagt til husholdningene. Mange boliger bruker satellitt-mottakere som krever tilknytning til telefonlinjer, slik som trådløse telefonen knekt. Telefonlinjen lar leverandøren for å aktivere systemet og leverer jevnlig vedlikehold.

Identifikasjon

En trådløs telefon jack systemet består av en baseenhet koblet til en eksisterende telefonkontakt outlet og skjøtebokser koblet til ulike utsalgssteder rundt om i hjemmet. Ved hjelp av enten radiofrekvenser eller bygningens elektriske ledninger forsterker systemet telefonkontakter til en stikkontakt i huset, noe som gjør det enklere å koble til en satellitt system.

Egenskaper

Hver satellitt-mottaker trenger en telefonlinje som er koblet til den. En forbruker ville trenge en trådløs telefon jack baseenheten og to skjøtebokser. Bare plugg i hver utvidelse boksen til en stikkontakt og koble en satellittmottaker per enhet med en grunnleggende telefonledning.

betraktninger

Noen ganger kan det oppstå interferens, spesielt med flere skjøtebokser. Hvis det blir en plage, prøve å flytte forlengelses boksene bort fra hverandre. Opprette avstand hjelper dempe forstyrrelser faktor.