Hva telefoner kan brukes på side Plus?

Hva telefoner kan brukes på side Plus?


Page Plus, en no-kontrakt, forhåndsbetalt mobiltelefontjenester, kjører på en av de største landsdekkende leverandørens nettverk. Det tilbyr service til lave priser. Du kan finne serviceplaner som strekker seg fra de med høye tekstmeldings grenser for barn og tenåringer til langsiktige, lav rente planer for seniorer som krever service bare for nødhjelp.

Network

Page Plus CDMA-nettverk begrenser hvilke typer telefoner som du kan bruke. CDMA-nettverk bruker intern telefon programmering for å kommunisere med nettverket, mens en GSM-nettverket bruker en liten brikke som kalles et SIM-kort. Du kan ikke bruke GSM-telefoner, slik som de som finnes på AT & T eller T-mobile nettverk, på et CDMA-nettverk. Page Plus tilbyr det meste pusset modeller, men har begynt å rulle ut nye telefoner, som begynner med Kyocera S4000.

Typer telefoner

Page Plus tilbyr et utvalg av telefoner laget for sitt nettverk. De fleste av dem fungerer som grunnleggende ringer telefoner eller quick-messaging-telefoner i stedet for smarttelefoner. Brukere som trenger datafunksjoner betale mer for det alternativet.

alternative Devices

Page Plus tilbyr også sine kunder muligheten til å aktivere utvalgte telefoner fra CDMA-nettverk som Sprint, Verizon og Alltel Wireless. Mange av disse selskapers telefoner som er kompatible med nettverket. Du kan bruke telefoner som ikke er kompatible på nettverket. Page Plus garanterer ikke at de vil fungere fullt ut; kan du ikke være i stand til å få støtte for deres bruk.

Funksjoner og Support

For å se eller kjøpe noen av Page Plus fullt støttede telefoner, besøk selskapets hjemmeside (pagepluscellular.com) for å vise bestemte fabrikater og modeller, samt funksjoner for hver enhet. For å finne ut om en telefon du allerede eier vil fungere på den siden Plus, ta kontakt med kundeservice på telefon eller e-post.