Hva slags License Plate trenger jeg for en Trailer i Austin, Texas?

Hva slags License Plate trenger jeg for en Trailer i Austin, Texas?


Texas krever flere forskjellige typer bilskilt for tilhengere, avhengig av bruk av tilhengeren, størrelse, når det brukes og andre variabler, for eksempel om det er leid eller er først og fremst en gård kjøretøy. Standardprisen for trailer registrering som i 2010 er $ 15.30. Noen plater kan koste mindre eller være tilgjengelig uten kostnader.

Type Trailer

Den type trailer du eier er den primære hensyn som til hvilken type plate Texas krever. Kommersiell over-the-road tilhengere krever en type plate, farm trailers brukt til å transportere råvarer eller husdyr krever en annen og utleie tilhengere krever enda en. En token trailer lisens plate, for eksempel, er begrenset til en trailer ment å bli halt. Den tilsvarende traktor eller lastebil må ha en kombinasjon, fordeles eller skogbruk plate.

Bruk av Trailer

Hva du bruker trailer for er en annen viktig faktor. Bruker du den til å transportere råvarer til markedet? Å gå camping? Å hale varer for en kommersiell avsender? Alle slike bruksområder krever forskjellige bilskilt. Disse inkluderer jordbrukstilhenger, reise trailer og token trailer plater, i tillegg til andre. Hvis du planlegger å bruke travel trailer for permanente boliger, er nødvendig en annen type lisens plate; reise trailer plater er ment kun for camping, ferie og andre midlertidige bruksområder.

Størrelse Trailer

Vekten og lengden av en tilhenger er andre hensyn. For eksempel, er en reise trailer lisens plate bra for tilhengere mindre enn 8 fot bred og 40 fot lang. Jordbrukstilhenger platene er bra for tilhengere i henhold til 34.000 lbs .; dersom tilhengeren er under 4000 lbs., er det ingen avgift. Leie platene er tilgjengelig for tilhengere i henhold til 4000 lbs. En kombinasjon plate er ment for traktor / trailer sammenslutninger hvor traileren er mer enn 6000 lbs.

Plassering av Trailer

Hvis tilhengeren ikke er ment å bli brukt utelukkende i delstaten Texas, men vil bli brukt der ofte, det er dedikert plater for disse situasjonene. Den årlige Tillatelsen er ment for vogner fra utlandet inn Texas regelmessig og ellers ikke ville få lov til å bruke Texas veier. Imidlertid kan denne platen ikke benyttes for tilhengere haling sitrusfrukter. En fordeles plate tilbys for lastebil / trailer kombinasjoner registrert som fordeles på en eller flere stater, vanligvis ved en utdanningen frakt haler.