Hva slags batteri trenger jeg for en Keyless Remote?

Hva slags batteri trenger jeg for en Keyless Remote?


Keyless fjernkontroller som brukes til hjemme oppføring, alarmer og låse opp biler komme godt før batteriet blir for svakt til å fungere skikkelig eller dør.

utskifting Batterier

Den beste måten å vite hva slags batteri du trenger for nøkkelfri fjernkontroll (fob) er å fjerne en dag i fob. De fleste auto deler butikker har et bredt utvalg av keyless fjern batterier. Ta din gamle batteriet med deg og be om hjelp til å finne riktig batteri. Vanligvis er disse batteriene er runde og flate og størrelse med en krone eller nikkel.

Ukjent Batteritype

Muligens din fob mangler batteriet og du ikke har en å ta inn i en jernvarehandel for en erstatning. De fleste kjøretøy fobs nødvendig med én eller to lithium-ion, 3-volts mynt batterier. Nettsteder som selger reservebatterier for fobs tillate deg å gå inn merke, modell og år av kjøretøyet og bestille nøyaktig batteriet du trenger for din fob (se Ressurser).

Andre Keyless Remote Batterier

Keyless fjernkontroller for hjem entry bruk batterier som til slutt må byttes ut. Brukerhåndboken vil merke den type batteri som du trenger. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kan du gjøre en online søk. Du kan også ta din gamle batteriet til enhver jernvarehandel og spør en kontorist å hjelpe deg. Jernvareforretninger har et bredt utvalg av batterier, så det er en god sjanse for at du vil finne det du trenger.