Hva skjer når iPod Touch blir våt?

Vannskader annullerer en iPod Touch garanti, men ytterligere vanskeligheter kan også skyldes utsette enheten til ekstrem fuktighet eller senke det helt i vann. Gjør deg kjent med effekten av iPod Touch vannskader for å være bedre forberedt bør enheten din lider eksponering for vann.

Identifikasjon

Vann skade på iPod Touch er ikke dekket av ett års begrenset garanti som følger med alle nye iPod Touch kjøpt fra Apple. Dette er tilfelle ikke bare dersom vannskader hindrer apparatet i å arbeide, men også hvis det fungerer først og deretter stopper på et senere tidspunkt. Apple reparasjon fagfolk vet hvorvidt vannskader har oppstått ved peering inne hodetelefonkontakten, hvor en rosa farge, snarere enn en helt hvit en, indikerer vannskader.

Touch-skjerm

En praktisk problem som oppstår vannskader er at iPod Touch berøringsskjerm ikke kan fungere. Dette er noe du kanskje legge merke til på en mer flyktig basis hvis du lar enheten i toalettet under en varm dusj eller begynne å bruke den mens svett fra trening. Hvis enheten ble neddykket eller utsettes for vann i lange perioder av gangen, men effekten på skjermen kan være permanent.

interne komponenter

Hvis din iPod Touch ble nedsenket på noe punkt, enten fordi det falt i en vask eller toalett eller en vann som et tjern, innsjø eller hav, dets interne komponenter, for eksempel sin prosessor, hovedkort og batteri, kan lide skade. Når vann kommer i kontakt med aktive elektriske komponenter, det nesten alltid skader eller ødelegger dem, så din iPod Touch kan ikke slå på eller bruke andre funksjoner etter vannskader.

Løsning

Hvis din iPod Touch blir våt, må du umiddelbart slå av enheten, selv om det fortsatt kjører, for å hindre elektrisk strøm strømmer gjennom hulrom i vann. Umiddelbart begynne å tørke ut av enheten ved å plassere den inne i en forseglet pose er full av hvit ris, som virker som et tørkemiddel og trekker ut fuktigheten. Forsøk å slå på iPod Touch bare på igjen når du har gitt det minst 24 timer for å tørke.