Hva skjer når en iPod Kobler Når det sier ikke å?

Hva skjer når en iPod Kobler Når det sier ikke å?


Når din iPod synkroniserer eller er koblet til en datamaskin, advarer det deg ikke å koble den fra. En iPod i denne tilstanden er enten overføre informasjon eller i samspill med harddisken og avbryte enten funksjon kan skape et problem. Det kan resultere i tap av data, fryst skjerm, tap av funksjonalitet eller manglende evne til å koble til datamaskinen.

Frozen Screen

Den mest sannsynlige utfallet av å koble din iPod er at skjermen vil fryse. Det vil stadig vise "Ikke koble fra" vinduet; vil ikke klokken forhånd og knappene eller berøringsskjerm hvis iPod touch, blir ikke svarer. Hvis dette er tilfelle, må du tilbakestille iPod. I denne tilstanden, kan datamaskinen ikke gjenkjenner iPod selv om du plugger den inn igjen eller starte datamaskinen på nytt.

Nullstille iPod

Du kan tilbakestille de fleste iPoder ved veksling av "Hold" slider frem og tilbake, og deretter trykke på "Sleep / Wake" og "Play" knappene samtidig til Apple-logoen vises. Hvis du bruker en iPod touch, trykk på "Sleep / Wake" og "Home" knappene samtidig til Apple-logoen vises. Når du ser logoen, har iPod blitt tilbakestilt.

Tap av data

Koble fra iPod tidlig kan føre til tap eller skade av filer på datamaskinen eller iPod-harddisken. Det kan påvirke noen eller alle filene på iPod. Du kan løses dette ved Ny synkronisering iPod med iTunes etter at du har nullstille iPod.

Tap av Funksjonalitet

Hvis iPod-en kobles fra under en gjenopprettingsprosessen, så er det mulig noen nødvendige programvaren ble slettet eller ennå ikke erstattet og iPod ikke fungerer riktig eller i det hele tatt. For å løse problemet, er det bare starte gjenopprett tillate at den blir ferdig før du kobler på nytt. Tilbakestill enheten slik at datamaskinen vil gjenkjenne iPod.