Hva skjer med nedlastet musikk hvis jeg Avbestill Rhapsody medlemskap?

Som et Rhapsody abonnent, kan du lytte til musikk ved hjelp av en hvilken som helst enhet som støttes - inkludert datamaskiner, iPhone, Android-telefoner og Blackberrys. Uansett hvilken enhet du bruker, de samme tingene skje med musikken din hvis du avbryter abonnementet Rhapsody. Hvordan musikken blir behandlet etter at du avbryter avhenger av hvordan du brukte Rhapsody mens abonnementet var aktivt.

Rhapsody nedlastings Definition

Selv om du kanskje tror at noe du har lastet ned er ditt for alltid, mener Rhapsody låter som er lastet ned til å være medlemmer kun musikk. Så lenge du er en betalende abonnent Rhapsody tjenester, kan du lytte til noen låter som du har lastet ned via tjenesten. Hvis du velger å avslutte medlemskapet, vil du ikke lenger har tilgang til disse sporene, selv om du kanskje har lastet dem ned til en rekke Rhapsody-kompatible enheter, for eksempel datamaskiner og MP3-spillere.

Rhapsody kjøp Definition

Rhapsody definerer kjøpte låter annerledes enn nedla seg. Mens du er en Rhapsody abonnent har du muligheten til å kjøpe låter du liker direkte fra Rhapsody. Når de er kjøpt, er de også lastet ned til enheten som du selv velger, eller kan brennes på en CD. Forskjellen mellom Rhapsody er lastet ned og kjøpt spor er at kjøpte de er ditt for alltid, så lenge du vil. Hvis du avbryter Rhapsody-medlemskap, har du fortsatt all tilgang til alle sporene du har kjøpt fra Rhapsody mens du fortsatt var medlem.

Rhapsody Streaming

Når du abonnerer på Rhapsody, er du i stand til å streame massevis av musikk direkte til Rhapsody-kompatibel enhet. Det betyr at du ikke trenger å laste ned eller kjøpe noe i det hele tatt, med mindre du ønsker det. Dette er ideelt hvis du ønsker å forhåndsvise musikk du har hørt om, men har ennå ikke bestemt seg for å kjøpe. Som de nedlastede låter, går tilgang til Rhapsody streaming unna hvis du avbryter Rhapsody medlemskap.

betraktninger

Ikke alle Rhapsody abonnement kan du laste ned eller kjøpe musikk. Per juni 2011, Rhapsody tilbyr både en gratis abonnement og to nivåer av betalt abonnement. Rhapsody gratis abonnement lar deg lytte til streaming av musikk via tjenesten, samt bruke Rhapsody programvare med eksisterende CDer. Men, det kan hverken nedlasting eller innkjøp av nye låter via Rhapsody; å få tilgang til disse tjenestene, må du kjøpe et betalt abonnement.