Hva politiske grenser sette for bil forsikring?

Folk kan få minst mulig forsikring er nødvendig for å kjøre bilen sin lovlig. Dette er kan skje oftere i tøffe økonomiske tider, men det er kanskje ikke det beste trekket hvis du får inn i en ulykke. Du kan raskt oppdage at forsikringen ikke dekker alt du trenger det til. Hvis du ønsker å gjøre det beste økonomiske beslutning om hva forsikring for å få, er det viktig å forstå hvordan en forsikring fungerer og hva som ikke er dekket. Hvis du kjører inn i en Ferrari minimum ansvar dekning kommer til å forlate deg kort.

Hva betyr tallene

Mange forskjellige politiske grenser er satt i noen auto forsikring plan. Det er imidlertid tre viktigste tall om ansvarsforsikring og når skrevet ned er skrevet sammen delt av en skråstrek. Det første tallet er grensen per person på personskade. Det andre tallet er det høyeste per ulykke for personskade. Det tredje nummeret er skade på eiendom maksimalt per ulykke. Dette er ansvarsgrensene. Tallet vil se ut 20.000 / 40.000 / 100.000. For personskader eller noen andre i bilen grensene som er satt er kalt PIP eller personskade beskyttelse. Det er også kollisjon dekning som dekker bilen din hvis du treffer noe. Omfattende dekning er hvis noe skjer med bilen din, som tyveri eller et tre som faller på den.

innstilling Numbers

Bestemme hvilke tall for å få er basert på to faktorer, statens krav og ditt personlige nivå av komfort. Hver stat har ulike krav til ansvar og uforsikrede bilist dekning. Du må få minimum ansvarsforsikring. Hvis du får inn i en ulykke, selv om det er andre gutta feil, kan han saksøke deg for skader. Du kan være ansvarlig for å betale erstatning for hva forsikringen ikke dekker. For å bestemme hvor mye du ønsker å betale mer enn minimum, bør du finne ut hvor mye ekstra det vil koste, og hvis du ønsker å betale for det. Ofte utvide grensene for høyere beløp koster ikke veldig mye mer, spesielt hvis du har en god kjøring posten. Hvis du er leasing eller kjøpe en ny bil, kan omfattende og kollisjon være nødvendig for å beskytte lånet utsteder. Omfattende og kollisjon egenandeler kan settes til $ 500, $ 1000 eller en rekke muligheter. Jo høyere egenandel jo lavere månedlig betaling.