Hva olje skal jeg ha i min 2001 Harley-Davidson Clutch veske?

Harley-Davidson brukte to distinkt forskjellige clutch smøring metoder i sine 2001-modeller, og de faller i enten Sport eller Big-Twin kategorier. Big-Twin clutcher smøres av primærkjedekasse smøremiddel den primære stasjonskjedekasse. Dette fluid er en annen formel, og holdes adskilt fra transmisjons smøremiddel. Sport modeller bruker et vanlig smøremiddel for primærkjedekasse og overføring. Smøremidlet er fritt til å strømme mellom de to komponentene. Bruk av feil smøremiddel for programmet, eller overfylling primære, kan føre til dårlig skiftende ytelse, clutch drag, og en usikker ridning tilstand.

Sportster

Sport primære og girkasse har 32 unser Harley-Davidson Sport-Trans Fluid, delenummer 98854-96. Hold sykkelen oppreist og nivå, på flat mark. Fjern clutch inspeksjonsluken fra primærkjedekasse. Legg væske inntil nivået når bunnen av det mørke clutch membranfjæren. Ikke overfyll. Sett på dekselet og trekk til skruene til 7 til 9 fot-pounds i et kryss mønster.

Big-Twin

Big-Twin primære kjedekasse har ca 26 unser Harley-Davidson Primær kjedekasse smøremiddel, delenummer 99887-84. Legg væske med sykkelen holdes loddrett, og nivået til væsken når den nederste kant av membranen fjæren. Ikke overfyll. Monter inspeksjonsluken og trekk til skruene med 84 til 108 tommers-pounds i følgende klokke-stilling mønster: 12, 7, 2,10 og fem.