Hva kan du gjøre med Cydia på iPod Touch?

Jailbroken iPod touch kan laste ned tredjeparts applikasjoner fra Cydia Store, et oppbevaringssted for tredjepartsprogrammer som ikke oppfyller Apple Store vilkår for bruk for distribusjon. Programmer som tema pakker og tethering verktøy ikke er i samsvar med Apples vilkår for iPod tilpasning. Cydia Søknader er tilgjengelig for gratis eller for en liten avgift betalt gjennom PayPal-kontoen. Jailbreaking gjør garantien ugyldig med Apple.

temaer

IPod touch avfall mye av fast eiendom på sin låseskjermen, mapper og dock. Cydia gir fulle tema pakker med Winterboard for å endre på dine ikoner, skjermlåsen glidebryteren linjen, statuslinjen og tapet. Hvis du ikke liker iPod utseende, kan du installere Dreamboard eller PogoPlank applikasjoner for en komplett spring overhaling. Disse programmene endrer den grunnleggende utformingen av iPod-skjermen ved å gi det en Android følelse eller å sette alle programmene dine på et hjul. Infinidocks og Infinifolders lar deg sette ubegrenset antall programmer på kaien og i mappene dine.

tilpasninger

Cydia gir mange tilpasninger for å gjøre din iPod touch enklere å bruke. Den SBSettings applikasjonen lar deg legge alle dine viktige innstillinger på en skjerm med av / på-brytere for raskt ødeleggende funksjoner som lysstyrke, vibrere eller Wi-Fi. OpenSSH kan du koble iPod touch til datamaskinen for å overføre filer frem og tilbake. Veency lar deg sette iPod-skjermen på din personlige datamaskin, slik at du kan bruke et komplett tastatur å skrive inn informasjon på din iPod.

Cydgets

Cydgets er lock-skjermen widgets som gir en forbedret brukeropplevelse på iPod Touch. Du kan bruke Lock å sette kalenderen på låseskjermen. Facebook Mobile setter din Facebook-konto på låseskjermen. SwirlyScreen er en talende lock-skjermen widget som varsler deg om været, meldinger, Facebook-meldinger og kalenderhendelser.

verktøy

Verktøyprogrammer som Activator endre måten knappene på iPod arbeid. Du kan stille inn iPod kamera for å aktivere ved å trykke på Dvale / vekke-knappen to ganger. Batteri Detective varsler deg om hvilke programmer som tar opp din iPod batterilevetid. Per-side kan du angi en annen bakgrunn for hver side på iPod touch.