Hva gjør TTYN mener?

Populariteten til texting har gitt opphav til en helt ny generasjon av slang, for det meste ved hjelp av initialer og forkortelser for å kommunisere en hel idé med noen få bokstaver. Mer enn sannsynlig, ville du ikke ønsker å motta TTYN som det betyr Talk To You Never.

Historie

På Paris Hiltons reality show, My New BFF, TTYN ble beryktet som fangst setning Hilton brukes i forkaster deltakarar. Ofte hun ga en konkurrent en grunn for sin oppsigelse, og da ville si, "Talk To You Never" om hennes erfaring med konkurrent hadde vært negativt på noen måte.

Funksjon

TTYN brukes som en avvisende setning som er ment å formidle negativitet på vegne av avsenderen. TTYN er det motsatte av ttyS, som står for snakke med deg snart.

variasjoner

Det er tilsynelatende uendelige varianter av TTY anagrammer. TTYOTFS betyr snakke med deg senere på baksiden. TTYNM står for å snakke med deg aldri kanskje. TTYL8R betyr snakke med deg senere. TTYIMD står for å snakke med deg i drømmene mine. TTYE betyr snakke med deg til slutt, og en annen Paris Hilton favoritt, TTYF, står for snakke med deg for alltid.