Hva gjør Lines Kjør gjennom skjermen på en plasma-TV?

Hva gjør Lines Kjør gjennom skjermen på en plasma-TV?


Plasma-TV tilbyr en skarp, HD-bilde og overlegen lyd. Over tid kan utvidet bruk eller maskinvarefeil forårsake plasma-TV for å utvikle problemer som pikselering, bilde fornedrelse og like linjer som skal vises på skjermen.

døde Drivers

Svarte linjer som vises på skjermen er en alvorlig sak på plasma-TV og ofte når dette skjer, må brukerne erstatte fjernsynsskjermen. Dette problemet oppstår på grunn av feil drivere i enheten. Theese drivere kontrollere de elektriske forbindelser som sendes til gass i skjermen. Vanligvis kostnaden for å erstatte skjermen vil overstige den opprinnelige kostnaden for enheten.

Defekte Buffer Boards

Buffer styrene fungerer som mini lagringsområder for plasma elektroniske signaler. Som TV mottar kabel eller satellitt signal den lagrer bildene i disse buffer boards. Buffer styrene kan ha en høy strykprosent på grunn av feil elektrisk design.

overoppheting

Plasma-TV produserer mye varme under bruk. Hvis enheten ikke inneholder et kjølesystem komponentene i din TV kan overopphetes og forårsake linjer i bildet. Levetiden til plasma-TV som ikke inneholder et kjølesystem kan reduseres til tre til seks år.