Hva gjør du hvis Min 8 GB iPod Frøs?

Hva gjør du hvis Min 8 GB iPod Frøs?


En iPod av noe variasjon er som en liten datamaskin, og ulempen med dette er at skjermen kan fryse. Dette er et vanlig problem, og er vanligvis lett løses med noen feilsøkingstrinn. Vanligvis kilden til problemet er ikke maskinvaren, så ikke bekymre deg hvis glitches føre til en frossen skjermen innimellom.

Slå låseknappen

En måte å løse en feil er å slå hold-bryteren på en iPod med klikkehjul. Når "hold" er på, vises et oransje felt under vippebryter. Slå hold-funksjonen på og av én gang. Hvis iPod-modellen har en berøringsskjerm, betyr det ikke har en hold-bryteren.

Tilbakestill

Null også ofte løser feil på alle iPod-modeller. Først slå enheten av og på; Hvis dette ikke fungerer så nullstille enheten. For en iPod med klikkehjul, hold "Meny" og "center" knappene samtidig i ti sekunder til Apple-logoen vises. For en iPod touch, hold "Dvale / vekke" knappen og "Home" knappen samtidig til Apple-logoen vises. For en iPod nano med en berøringsskjerm, hold "Dvale / vekke" knappen og "volum ned" knappen til Apple-logoen vises.

Recharge

IPoden kan rett og slett ha et lavt batteri og ikke nok strøm til å slå tilbake på. Lad den i minst ti minutter før du prøver å bruke det igjen. Når den har ladet Slå Hold-knappen mens den fremdeles er koblet til strømkilden hvis du har en iPod-modell med et klikkehjul. Hvis du har en berøringsskjerm modell og at enheten ikke igjen etter lading, tilbakestille det på nytt.

Restaurere

Gjenopprette iPod til fabrikkinnstillingene ofte løser glitches hvis ingen annen metode gjør. Først bør iTunes-programmet på datamaskinen din være oppdatert. Hvis du har en iPod med klikkehjul, sette den i "disk mode". Slå Hold-knappen og deretter hold "Meny" og "Velg" i seks sekunder til Apple-logoen vises. Deretter trykker du på "Velg" og "Play / Pause" knappene til "Disk Mode" vises. Hvis du har en berøringsskjerm modell, er "disk mode" ikke nødvendig. Hvis du vil gjenopprette, koble iPod til iTunes, og klikk "Restore" i "Summary" -panelet.