Hva gjør du hvis lyden på en iPod Touch blir forvrengt

Forvrengt eller forvrengt lyd kan føre til en ubehagelig underholdningsopplevelse. En iPod touch kan bringe en verden av underholdning for dine føtter, inkludert musikk, video og spill. Flere av disse underholdning krever lyd. Mye av lydproblemer kan dukke opp fra tid til annen, så å vite hva du skal gjøre kan forbedre lydkvaliteten og forbedre ytelsen til enheten din.

Rengjøring iPod Touch

Jo mer du bruker iPod touch, jo mer sannsynlig høyttaleren bli tett av smuss. Høyttalerne er også sannsynlig å bli skitten hvis du ikke lagrer enheten din på riktig måte når du ikke bruker den. Skitne høyttalere kan forvrenge lyd og forårsake irriterende uforståelige lyder. Hvis høyttalerne eller mesh dekselet er tilstoppet av lo og rusk, anbefaler Apple rengjøre den med en ren, liten, tørr og myk-stritter brush.The høyttaler er følsom, så pusse det forsiktig og nøye kan forebygge skader. Apple anbefaler også at du børste bort fra den 30-pinners dock-tilkobling for å unngå å få noe rusk inn i kontakten.

Justere Voluminnstillinger

Lyden kan bli forvrengt hvis du velger feil lydinnstillinger. For eksempel kan høye bassinnstillingene føre til at høyttalerne til å buldre. Avtagende lavfrekvente innstillinger som bass kan forbedre lydkvaliteten og gi den en mer naturlig tone. I tillegg kan redusere volumet fra maksimumsinnstillingen til en lavere innstilling forbedre lydkvaliteten. Hvor klart eller dårlig lyd er kan også avhenge av hva slags filer som er lastet opp eller spilt inn. For eksempel, hvis problemet er med et lydklipp som ble fordreid eller skadet før opplasting til iPod, vil den forbli uendret selv når du spiller det. I et slikt tilfelle, bør slette den problematiske filen nok.

Fjerne Verne Saker og skjerm Films

Selv om vernesaker og vise filmer kan beskyttende iPod touch fra tidlig slitasje, noen av dem kan forvrenge lyden og redusere enhetens generelle ytelsen. Dette tilbehøret er produsert av flere tredjeparts selskaper, og dessverre, noen av dem ikke gjennomgår grundige tester. Noen dem kan dekke høyttalerne eller forstyrre mikrofonen. Hvis lydproblemer startet da du installerte et beskyttelsesetui eller vise film, fjerne det vil mest sannsynlig løse lydproblemer. Før du kjøper og bruker beskyttende tilfeller og filmer, undersøker dem nøye vil være nyttig.

Tips og anbefalinger

For å forbedre din iPod ytelse, er det alltid viktig å følge de anbefalte vedlikeholds og retningslinjene for oppbevaring. Hvis lyden problemet ikke er løst, bør du kontakte Apple støtte for flere retningslinjer for feilsøking. Hvis enheten er defekt, må du kanskje ta det i for reparasjoner på en Apple-forhandler sår. Dens tilrådelig å sikkerhetskopiere iPod touch med iTunes før du sender den til service, fordi det er alltid en mulighet for lagrede data kan bli slettet.