Hva gjør du hvis din iPod touch blir hvit?

Noen ganger når du prøver å spille av en sang eller åpne en app på din iPod touch, kan det fryse opp og vise en hvit skjerm. Dette er ikke mye forskjellig fra en vanlig datamaskin frysing, og løsningen er vanligvis den samme: Start enheten. Dessverre, det er tider når en enkel omstart ikke vil løse problemet. I et slikt tilfelle, kan du prøve å tilbakestille iPod touch eller gjenopprette den til fabrikkinnstillingene.

Start iPod

For å starte iPod touch, trykk og hold nede Dvale / vekke-knappen til "slå av" vises ikonet, og deretter skyve fingeren over glidebryteren. Neste trykker du på Dvale / vekke-knappen til en hvit Apple-logoen vises på skjermen.

Nullstill iPod

Nullstille iPod touch anbefales kun hvis en omstart ikke fungerer. Slik nullstiller du iPod touch, trykk og hold nede Dvale / vekke-knappen som om du skulle starte iPod, men fortsetter å holde på knappene til en hvit Apple-logoen vises på skjermen.

Koble iPod til en datamaskin

Av og koble iPod til en datamaskin kan få det til å svare. Åpne iTunes, og koble iPod ved hjelp av ledningen som følger med iPod touch.

Gjenopprett fabrikkinnstillinger

Hvis ingen av løsningene ovenfor fungerer, kan du gjenopprette iPod til fabrikkinnstillingene. Dette er den mest drastiske løsningen, og det bør ikke bli forsøkt lett. Alle data vil bli slettet, så du bør først sikkerhetskopiere iPod touch ved hjelp av "Back Up" i iTunes. For å gjenopprette fabrikkinnstillingene, må du koble iPod til datamaskinen, og åpne iTunes. Deretter går du til kategorien oppsummering og velg alternativet "Restore". Følg instruksjonene på dialogboksene til din iPod touch har null helt.