Hva gjør Car Sikringer Blow?

Hva gjør Car Sikringer Blow?


Det er som regel bra når en bil sikringen går fordi i de fleste tilfeller hindrer det noe mer alvorlig (dyrt) oppstår. Sammenlignet med alle andre bildeler, er en sikring skitt billig. Svikt i en sikring gjør imidlertid nødvendiggjøre undersøkelse av årsaken slik at problemet kan korrigeres.

Funksjon

Hva gjør Car Sikringer Blow?

keramisk Fuse

Sikringene installert i en bil utfører samme type funksjon som sikringer installert i enkelte hjem og de fleste elektriske og elektroniske apparater. Når den strøm som flyter gjennom sikringen overskrider sikrings nåværende vurdering, elementet i sikringen smelter og bryter kretsen for å avbryte strømmen. Når dette skjer, betyr det at uansett tilbehøret - radio, vindusviskere, horn - sikringen er inline uten at for mye strøm til å flyte. Årsaken til denne overskytende strøm bør umiddelbart identifiseres og rettes.

årsaker

Feil ledninger eller defekte viskermotorer kan føre til overdreven strøm, noe som resulterer i en blåst sikring. Defekte brytere kan føre til kortslutninger. Vindusviskere frosset i is kan føre til en blåst sikring av hindrer svisker bevegelse. Andre elektriske komponenter, for eksempel oppvarming og kjøling viftemotorer, elektrisk justerbare seter, elektrisk drivstoffpumper eller klimaanlegget kan alle føre sikringer å blåse. I mange tilfeller en blåst motor Sikring kan tyde på en kortsluttet motor.

Hva gjør du når Car Sikringer Blow

Når du feilsøker fører til bekreftelse av en blåst sikring, er den første tingen å gjøre erstatte sikringen, og pass på å samsvare nøyaktig amp rating. Hvis dette løser situasjonen kan det være et resultat av en forbigående overspenning muligens forårsaket av en naken wire, som bør være lokalisert og reparert. Hvis feilen fortsatt er til stede, gjøre en grundig sjekk av ledninger for løse forbindelser i sviktende kretsen. Vær oppmerksom også til batteriledningen er koblet til motoren og sikre en sikker forbindelse.

Hvordan erstatte en bil Fuse

Hva gjør Car Sikringer Blow?

Glass-innkapslet Sikringer

Skifte en blåst bil sikring er en ganske enkel prosedyre. De fleste biler har små plast innkapslet sikringer som presser rett inn og dra rett ut. Bruk spisstang eller små pinsett-lignende gripere laget for denne oppgaven. Skift ut sikringen med en av samme amp rating. Plast sikringer er fargekodet slik at erstatning skal være i samme farge. Glass sikring amp karakterer er preget av forskjeller i lengden på sikringen. De er fjernet ved å løfte en ende av gangen. Kast blåst sikringer og få en ny reserve.

To-Dollar Sikring eller $ 200 Repair Bill

Hva gjør Car Sikringer Blow?

Sikringer koster svært lite.

Noen lesere har kanskje sett en "60 Minutes" -programmet fra en generasjon siden der en bil ble rigget med en enkel feil og tatt til flere reparasjons steder. Estimater for reparasjon variert over et utrolig utvalg for noe som var bare noen få dollar å reparere. Tilfeller som dette fortsatt skje hver dag. Så det ville være mest forsvarlig å kontrollere og erstatte sikringer selv før du tar bilen inn til reparasjon. Bil sikringene er veldig billig.