Hva gjør bilforretninger Betal for biler?

Hva gjør bilforretninger Betal for biler?


Den sanne forhandleren faktura på en bil eller lastebil er vanligvis ikke synlig på kjøretøyet vinduet klistremerke. En rekke faktorer kombineres for å finne den sanne forhandleren faktura, eller forskjellen mellom hva giveren betaler for bilen og hva bilen egentlig koster forhandleren, og mange ganger er det ikke hva en forhandler ønsker du å tenke.

Faktisk Faktura Pris

Formelen for å beregne hva en forhandler faktisk betaler for et kjøretøy er Invoice Pris minus forhandler insentiver minus Factory holdback minus andre markeringer.

faktura Pris

Forhandlere betale en satt engros beløpet for basisversjonen av bilene de kjøper. I tillegg til dette beløpet er fabrikkinstallerte oppgraderinger og tilbehørspakker, sammen med frakt eller destinasjon kostnader.

forhandler holdback

Dealer holdback er en prosentandel av faktura eller utsalgspris, refunderer fabrikken en bilforhandler etter at bilen selger. Mens metoder for å beregne holdback variere med produsenten og kjøretøyet, er hensikten den samme. Formålet med forhandler holdback er å refundere forhandler for kostnader ved salg av bilen.

Dealer Incentives

Forhandler insentiver er spesielle rabatter en fabrikk tilbyr forhandlere for å stimulere salget for bestemte kjøretøy. Oppfordringer varierer etter region og kjøretøy.

andre markeringer

Ekstra kostnader noen forhandlere legger til fakturaen prisen inkluderer administrative kostnader, ofte referert til som "Dokumentasjon Kostnader" og "Prep avgifter."