Hva er USB-feilsøking?

Hva er USB-feilsøking?


USB debugging er et alternativ som kan velges på Android-telefoner koblet til en datamaskin via en USB-kabel. Ifølge VerizonWireless.com, er denne allsidige kommandoen verktøy beregnet for utviklere; kan imidlertid tethering apps krever USB debugging for å aktivere Internett-kommunikasjon mellom smarttelefonen og datamaskinen. Andre bruksområder for USB debugging inkluderer tilgang til data mellom datamaskinen og telefonen, installere nye programmer uten å bli varslet og lese loggdata.

Tilknytning

Deling programmer, for eksempel PdaNet, aktiverer du en Android-telefon som skal brukes som modem for datamaskiner og nettbrett festet via en USB-tilkobling. USB debugging må være på mens du bruker en slik søknad for å tillate høyhastighets overføring av data.

tilgang til data

Etter en Android smarttelefon festes til en vert gjennom en USB-tilkobling, til Windows 'Device Manager kontrollerer se om telefonen kan nås uten avbrudd. Hvis det er et problem å kommunisere med enheten, eller finne en driver, kan USB debugging styre alle trinnene på hver side som hindrer tilkoblingen. Når enhetene er i stand til å synkronisere, kan nås dataene for kopiering, sletting og administrasjon.

Installering av nye programmer

En funksjon og potensielle ansvar for USB debugging er muligheten til å synkronisere og utveksle data ved høye hastigheter mellom telefonen og datamaskinen. Denne koblingen kan tillate applikasjoner kan installeres uten kontinuerlig stille om tillatelse; kan imidlertid uønskede programmer også installeres på telefonen uten forkunnskaper. USB debugging kan gi tilgang til brukernavn og passord lagret av søknadene, samt informasjon om maskinvare, logger og listen over installerte programmer.

Reading loggdata

Utviklere som arbeider med programmer kan ha tilgang til å logge data, for eksempel finne ut hvorfor et program har krasjet, sporing systemminnet historie og identifisere når det oppstår en feil i et program. Å ha tilgang til disse programvariablene kan identifisere og teste hva et program gjør under ulike omstendigheter.