Hva er Sync Cords?

Hva er Sync Cords?


Mange av enhetene dine, som for eksempel et digitalt kamera, MP3-spiller og smarttelefon har muligheten til å synkronisere med datamaskinen, tavle-PC eller en annen enhet. Ved å synkronisere enhetene sammen, kan du overføre filer mellom enhetene. Noen enheter kan synkronisere trådløst, men de fleste enheter bruker en synkroniseringskabel.

enheter

Flere typer elektroniske enheter har muligheten til å synkronisere. For eksempel kan MP3-spillere, digitale kameraer, tablet PCer, eksterne harddisker og smarttelefoner som iPhone, Android-enheter, Blackberry og Windows Mobile-telefoner synkroniseres til en annen enhet. Vanligvis synkroniserer du disse enhetene til datamaskinen. For eksempel ved å synkronisere din MP3-spilleren til datamaskinen, kan du overføre MP3 fra harddisken på datamaskinen til MP3-spilleren.

Sync Cords

Mange moderne elektroniske enheter bruker en microUSB sync-kabel. En microUSB sync-kabel har en full størrelse USB-kontakt i den ene enden og en microUSB-kontakt i den andre enden. Dette gjør at du kan koble til en enhet som bruker microUSB-port, for eksempel en smarttelefon, til en av USB-portene på datamaskinen. Noen enheter, for eksempel iPod og iPhone, har en bestemt synkroniseringskabel laget for å passe enheten. Disse synkroniseringskabler har en USB-kontakt i den ene enden og custom-fit-kontakten på den andre enden.

synkronisering

De spesifikke instruksjoner for synkronisering av to enheter varierer etter hvilken type enhet. Mange enheter synkroniseres automatisk når plugget inn gjennom sync ledningen. Noen enheter, for eksempel Android-smarttelefoner, krever at du velger et alternativ eller åpner et program før synkronisering. For eksempel Android-enheter som kjører Gingerbread (versjon 2.3) operativsystem krever at du trykker på «Slå på USB-lagring" før du viser din Android-filer og synkronisere med datamaskinen.

andre hensyn

Noen enheter kan synkronisere uten en synkroniseringskabel. Vanligvis synkroniserer en enhet trådløst ved hjelp av Bluetooth. For eksempel, noen Android smartphones har muligheten til å få tilgang til datamaskinen og overføre filer til smarttelefonen enhet uten å bruke en ledning. Nyere Android-enheter som kjører Ice Cream Sandwich operativsystem (versjon 4.0) som inkluderer NFC (Near Field Communication) vil faktisk være i stand til å "stråle" filer og kontakter til hverandre ved å holde enhetene i nærheten av hverandre.