Hva er risikoen ved en velte Motor?

Hva er risikoen ved en velte Motor?


Drivere i dag blir stadig mer opptatt av sikkerhet for stor og liten-kjøretøyer, slik som sport nyttekjøretøyer, lastebiler, personbiler og varebiler, ofte med henvisning til krasjtest sikkerhetsdata før du kjøper et kjøretøy. Mange sjåfører i dag spør seg selv ett spørsmål spesielt: hva er risikoen for en velt med denne type motorvogn?

Sport nyttekjøretøyer

Hva er risikoen ved en velte Motor?

SUVer er utsatt for velt.

Sport nyttekjøretøyer, ofte ansett som tryggere, sikrere biler på grunn av økt størrelse, vekt og driver sikt, er mer tilbøyelige til å rulle-overs enn andre biler. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration data, som i 2010, sport nyttekjøretøyer har en roll-over rate på 36 prosent, den høyeste kollisjonsraten blant personbiler er involvert i kollisjoner.

Mini-varebiler

Hva er risikoen ved en velte Motor?

Mini-varebiler velig er tryggere enn SUVer.

Mini-varebiler - som vanligvis foretrukket av sjåfører med store familier, eller små barn - har en roll-over rate på 4 prosent, ifølge administrasjonen. Mindre enn 30 prosent av passasjer dødsfall i varebiler velig skyldtes rulle-overs.

Biler

Hva er risikoen ved en velte Motor?

Biler er mindre sannsynlig å rulle over.

Biler har den laveste roll-over frekvensen av alle passasjer kjøretøyer, på tre prosent, ifølge administrasjonens statistikk. Kollisjoner som involverer en bil som ruller over velig vil resultere i en dødsulykke nesten 20 prosent av tiden.

lastebiler

Hva er risikoen ved en velte Motor?

Trucks er en roll-over risikoen.

Lastebiler, som sport nyttekjøretøyer, er mer utsatt for å rulle over i trafikkulykker på grunn av et høyere tyngdepunkt. Lastebiler oppleve en 7 prosent roll-over rate i kollisjoner, ifølge NHTSA data. Nesten 40 prosent av alle lastebilrelaterte dødsfall skyldes kjøretøy roll-over.

Roll-over Risks

Hva er risikoen ved en velte Motor?

Resultater av en velt.

Den mest alvorlige risikoen med engasjement i en roll-over motor kollisjon er alvorlig skade eller død for fører og passasjerer. Ifølge NHTSA kollisjon dato, nesten én av fire passasjerer ble drept i et motorkjøretøy kollisjon drept i en velt. Andre risikoer innebære alvorlige skader på motorvogn, som ofte resulterer i bilen som utgjorde, utover utvinning eller reparasjon.