Hva er RGB-PC-inngang på TV-en min etter?

Hva er RGB-PC-inngang på TV-en min etter?


En inngangen på TVen merket "RGB-PC-inngang," eller noe lignende, blir brukt til å godta et videosignal fra en datamaskin. Disse portene koble til standard VGA-kabler akkurat som de som brukes til å koble en stasjonær datamaskin til sin skjerm. Men ikke alle datamaskiner er i stand til å sende videoutgangen i riktig format for en TV å bruke.

bestemme Kompatibilitet

For at din TV å akseptere PC-inngang, må datamaskinens grafikkort støtter NTSC utgang. Kontroller datamaskinens brukerhåndbok for å finne ut om grafikkortet er i stand til hva som kan kalles "TV" eller "NTSC" output.

Koble til enheter

Koble den ene enden av en standard VGA-kabel til TV-ens PC-inngang port og den andre til utgangsporten på datamaskinen. Det spiller ingen rolle hvilken ende av kabelen du kobler til enten enhet. Hvis du har en gammel VGA-kabel som ble brukt til å koble en datamaskin og skjerm, gjerne bruke den. Det er ingen forskjell mellom VGA kabler som selges som skjermkablene og de solgte så datamaskinen til TV-kabler.

konfigurasjon

Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av dataskjermen, og velg "Control Panel" fra menyen som vises. Klikk "Utseende og personalisering" og deretter "Koble til en TV." Du vil sannsynligvis nødt til å velge en inngangsmodus på TV for å vise PC-inngang. Dette oppnås vanligvis ved å trykke på en "Input" eller "AUX" -knappen på fjernkontrollen. Rådfør deg med TV-ens brukerhåndboken hvis du har problemer.

Lyd

Hvis du ønsker å bruke TV-ens høyttalere i stedet for datamaskinen, må du også må sende et lydsignal til TV. Den enkleste måten er gjennom en stereo til RCA-kabel. Disse kablene kan koble maskinens hodetelefonutgang til TV røde og hvite RCA-innganger.