Hva er re-pakking en eksosrøret?

Hva er re-pakking en eksosrøret?


Ompakking en eksos er en prosess hvor isolasjonen som brukes for støydemping i en lyddemper er fjernet og erstattet. Det finnes en rekke grunner til at motorsykkel, bil og lastebil eiere kan velge å gjøre dette.

Hvordan det fungerer

Skallet av lyddemperen er åpnet og den gamle isolasjonen er fjernet. Ny isolasjon plasseres deretter inn i lyddemperen, og skallet blir deretter igjen lukket. Prosedyren for åpning og lukking av lyddemperen vil variere avhengig av skjerf design, ofte lyddemperen holdes sammen av nagler eller bare krympet sammen.

Grunner til å Pakk

De viktigste grunnene til at lyddempere ompakk er å spare penger. I stedet for å erstatte lyddemperen blir lyddemperens isolerende materiale erstattes, som er rimeligere. Lyddempere er også pakket for å endre tone og redusere volumet på lyden produsert av lyddemperen.

ompakking Kits

Noen skjerf produsenter tilbyr reservesett som brukes til å endre lyden eller ytelsen til deres lyddemper. Disse pakkene er svært enkel å bruke og omfatter typisk detaljerte instruksjoner og all nødvendig erstatning maskinvare. Nedpakking kits og materialet er solgt bil, motorsykkel og ATV deler av.