Hva er prisen for å gjenoppbygge en sending?

Hva er prisen for å gjenoppbygge en sending?


Overføringen spiller en viktig rolle i å holde bilen kjører riktig. Faktisk, hvis overføringen er brutt, så bilen er ubrukelig inntil den er fast. Sendinger er ikke en billig auto del. Med bruk av mer avansert datateknologi i biler, er overføringen mer kompleks enn noensinne. Hvis bilens girkasse dør og du ikke har en garanti, er det noen alternativer tilgjengelig for deg.

New Replacement

Du kan gå rett ut og kjøpe en splitter ny girkasse. Dette ville være den dyreste måten å korrigere problemet. Nye sendinger kan koste flere tusen dollar, og deretter må du betale for arbeidskraft til å ta dårlig ut og sette den nye i.

Brukte Replacement

Et annet alternativ ville være å kjøpe enten en brukt eller en ombygd girkasse fra en søppelplass. Dette kan koste alt fra $ 100 til $ 1000 som i 2009. Du må da gjøre arbeidet selv om, eller tilby å betale søppelplass mekanikk å installere den. Den ene store ulempen med søppelplass sendinger er at du virkelig har ingen anelse om hva kjørelengde eller mekanisk historie av brukt overføring er når du får det. Den søppelplass kan fortelle deg at motoren den kom fra hadde 50.000 miles på det, men sjelden kan de bevise det for deg. Hvis du er strapped økonomisk, deretter finne en billig erstatning overføring for bilen før du kan rette ting ut er en helt rasjonell idé. Bare ikke forvent overføring å være perfekt eller vare evig.

Gjenoppbygge

Det siste alternativet du har er å gjenoppbygge overføring selv eller har det gjenoppbygd av en sending butikk. Hvis du er kjent med den interne driften av en sending, deretter gjenoppbygge det selv er en god idé. Ikke bare vil det spare deg arbeidskraftkostnader, men også du kan validere integriteten til gjenoppbygge personlig. Prosessen høres enkelt: de harde delene av overførings, saken og kjerne, er laget av tøff metall og sjelden bryte. Du kan bruke disse for gjenoppbyggingen. I en gjenoppbygging, bytter du myke deler som pakninger, tetninger, filtre, ventiler og clutch komponenter ved behov.

Koste

Kostnaden for å gjenoppbygge en sending på en butikk varierer. Et godt estimat kostnaden for en overføring gjenoppbygge på en butikk er mellom $ 1500 og $ 3000 som i 2009. Å gjøre det selv ville trolig være under $ 500, med tanke på at alt du trenger å betale for er de delene, ikke arbeidskraft. Det er mange variabler. En gjenoppbygge tar overføring ut av bilen, åpne opp saken, og visuelt inspisere hver del. Da de erstatte alle deler som ikke fungerer lenger. Dette kan omfatte alt fra kilder, bolter, pakninger og mer. Hvis du gjør det gjenoppbygge selv, kan du kjøpe hver del for seg, men hvis du vet på forhånd at det er mange ødelagte deler, bør du kjøpe en gjenoppbygge kit til bilen din. En gjenoppbygge kit leveres med et utvalg av de mest erstattet deler av overføringen under en gjenoppbygging. Flertallet av tiden, vil de delene du trenger være med i settet, men det er ikke en garanti.

Final Thoughts

De fleste butikker vil tilby deg en gratis estimat før du berører en enkelt bolt; du kan da bli enige til kostnaden eller selv ta anslaget til en annen butikk for en pris pruting økt. Gjenoppbygging sendingen ikke er en god, midt i veien, måten å håndtere en ødelagt girkasse. Du er ikke beskytningen ut top dollar for en helt ny en, men du er også ikke settling for en billig søppelplass overføring. Den ekstra kostnaden med å gjenoppbygge en sending er verdt det hvis det gjøres riktig.