Hva er Output Voltage av en bilstereo?

Hva er Output Voltage av en bilstereo?


Utgangsspenning kan referere til en rekke forskjellige komponenter i en bil stereosystem, men det er mest sannsynlig å referere til utgangsspenningen til den stereo systemets forsterker.

Forsterker utgangsspenning

En forsterker, som navnet antyder, forsterker et signal som mates inn i dens inngang. Beløpet som en inngangsspenning forsterkes avhengig av størrelse, type og kvalitet på forsterkeren og dens omgivelser. For eksempel vil et inngangssignal spenning på 0,5 i en forsterker sett forsterke med en faktor på 20 ville resultere i en utgangsspenning på 10 volt. Det er viktig å merke seg at forsterkere bare kan forsterke et signal opp til en gitt kapasitet (eller "rail"), og overstiger denne kapasiteten bare fører til harde forvrengning.

høyttaler~~POS=TRUNC

Høyttaler utgang, imidlertid, er målt i watt i stedet for spenning. Dette er fordi mengden av impedansen som påvirker signalet som sendes til høyttalerne må tas i betraktning før et endelig utgangs kan bestemmes.

Andre utgangsspenninger

Utgangsspenning kan også vise til andre komponenter i en bil stereo også. Det kan referere til hovedenheten (CD-spiller, radio eller annen lignende komponent), i hvilket tilfelle det refererer til utgangsspenningen av det signal som sendes ut fra den komponent. Det kan også referere til utgangsspenningen av en signalprosesseringsenhet som en equalizer eller crossover. Som en forsterker, disse enhetene har sin egen spenningstoleranser.