Hva Er Little Red Dot i foran min iPod Touch?

Hva Er Little Red Dot i foran min iPod Touch?


IPod Touch kommer med en rekke funksjoner som gjør det mulig å vite hva som skjer med din iPod. Når automatisk lysstyrke funksjonen er på, kan en liten rød prikk vises øverst på iPod, som blir lysere når iPod lyssensoren registrerer mørket. Med denne funksjonen på, iPod justerer automatisk lysstyrken på skjermen, samtidig som du sparer på batterilevetid.

Red Omgivelseslyssensor

Når auto-lysstyrke funksjonen er på, en liten rød lys vises på toppen av skjermen, avhengig av lyset i rommet. Den auto-lysstyrke funksjonen justerer automatisk iPod-skjermen til lyset i rommet. Fordi lysstyrken på iPod Touch-skjermen har en innvirkning på batterilevetiden på enheten, ved hjelp av denne funksjonen forlenger batteriets levetid, fordi den automatisk dempes skjermen for å tillate lengre spenn mellom de gangene som trengs for å lade iPod Touch. Slå på "Auto Brightness" -funksjonen fører det å bruke sensoren. For å kontrollere lysstyrken manuelt, trykk på "Settings" ikonet, velg "Lysstyrke" og dra glidebryteren til "Off".

Red fuktighetssensor

Et rødt lys over høyttaleren og hodetelefonkontakten område på toppen av iPod Touch forteller teknikere at iPod Touch kan ha vært utsatt for vann. Dette lyset er ikke så merkbar, og er ikke ment for iPod Touch eieren bruk. Snarere er det brukt for å fastslå fuktighet innstillinger for iPod Touch når du sender iPod Touch tilbake til Apple når du arbeider med garantisaker. Slippe din iPod Touch i vann diskvalifiserer automatisk garantireparasjoner.

Infrarød avstandssensor

Fjerde generasjons iPod touch har et kamera og Facetime funksjon som krever en nærhet sensor for å fastslå hvor nær en gjenstand er til kameraet. Denne sensoren avgir pulser av "rød" infrarødt lys fra forsiden av iPod Touch nær kameraet øyet på toppen for å samle inn informasjon for å lage bilder eller bruke Facetime å fullvideosamtaler med andre registrerte Apple-brukere. Denne sensoren lett kan eller kan ikke være synlig for brukeren, avhengig av refleksjon av lys på lyset selv. Problemer med denne sensoren kan kreve en oppgradering av operativsystemet for å løse problemer.

Red Slider Wake og sovefunksjon

Hold "Wake-søvn" knappen øverst på iPod Touch vil føre til en rød skyveknapp knappen for å vise på skjermen på iPod Touch. Denne glidebryteren knappen kan du aktivere iPod Touch. Hvis du finner ut at det ikke fungerer, kan du prøve å holde "Wake-Sleep" og "Hjem" knappene samtidig. Hvis dette ikke aktiverer iPod Touch, må du ta kontakt med Apple for å få hjelp.