Hva er LG Waves?

Hva er LG Waves?


LG Wave, også kjent som LG AX380, er en flip-telefon. Den ble utgitt i 2007, så moderne telefonen brukere vil finne sin egenskaper litt ut på dato. Det er en lett og slank telefon, og er et godt alternativ for en rimelig telefon med grunnleggende telefonfunksjoner.

Musikkspiller

LG Wave har kontroller for musikkspilleren på utsiden av telefonen, så det er lett å kontrollere musikkspilleren fra lommen. Telefonen støtter sanger i MP3, WAV, AAC og AAC + -format. Telefonen leser microSD-minnekort, slik at mer musikk enkelt legges til telefonen.

Kamera

Den 1,3-megapiksel kamera om bord på LG Wave tar også videoer. Bildene har en digital zoom på fire ganger den opprinnelige størrelsen, og videoene har en zoom på to ganger den opprinnelige størrelsen. Telefonens bilderedigeringsprogram lar deg endre størrelse, rotere, beskjære og legge til effekter på bildene.

Network Kompatibilitet

Telefonen støtter anbefalingen Division Multiple Access (CDMA) nettverk. Dette er nettverket som brukes av mobiltelefon operatører som Alltel, Cellcom og Verizon.

dimensjoner

Telefonen er ca 3,7 inches høy, 1,9 inches bred og 0,8 inches dyp. Den veier 3 unser.