Hva er høyest Subwoofer?

Hva er høyest Subwoofer?


Har du noen gang sett en bil kjøre av med vinduene rister og bass pounding så høyt du ikke kan høre den faktiske musikk? Det er de subwoofere på jobben. Subwoofere er laget for å hjelpe bilens lydanlegg skape disse vinduet rasling basstoner. Med riktig system og valg av subwoofer, kan du lage et system som går så høyt som du ønsker.

Historie

Kline Kreisel oppfant subwoofer i 1960. Hans forretningspartner i firmaet Miller & Kreisel Sound Corporation hadde informert ham om kundene klager på at deres systemer ikke støtter bass i sangene veldig godt. Som svar, Kreisel bygget subwooferen å bære bass av sangene at systemene ikke kunne støtte.

Funksjon

En subwoofer skaper bass lyden du hører i bilen når du lytter til stereoanlegget. Det kan være så høyt som du vil, eller slått av helt. Det er det ene og alene for å skape bass lydfrekvenser, og dyre stereoanlegg har ofte en spesialisert subwoofer installert. Vanligvis subwoofere som kommer innebygd i bilens originale system ikke kan støtte høy bass støy uten å produsere statisk.

høyest

Lydstyrken i en subwoofer er egentlig avhengig av en rekke ting. Høyest subwoofer som er på markedet er den Kicker solo X 12 ". Etter hvert som teknologien blir bedre, men dette vil endre seg. For å få høyest subwoofer for ditt eget system, må du ta noen ting i betraktning. Først subwoofer seg selv bør ha høy følsomhet. selv om dette betyr at det kan gå høyere, kabinettet du bruker påvirker det også. en båndpass boks er et populært boligalternativ for subwoofere. Endelig skal forsterkeren ha en effekt som samsvarer med anbefalte området for spesifikke subwoofer. en forsterker med bass boost vil øke volumet, også.

dypeste

For å få dypere toner på en subwoofer, som også vil gjøre dem høres høyere, bruke en større subwoofer enn det som er bygget for å være omsluttet av en boks. Deres størrelse hjelper dem til å skape de lavere tonene du leter etter, og ofte vil gi deg mer volum samtidig. Du ønsker også subwooferen og forsterkeren å ha høy wattstyrke, noe som gir bedre og høyere lyder, men ikke gå høyere enn systemet kan håndtere, eller du vil brenne ut høyttalerne.

Potensielle

En subwoofer kan nytte for deg på mange måter. En typisk subwoofer kan gjøre musikken din høres klarere og legge mer bass til det, selv om du ikke er ute etter å spille den høyt. Hvis du går for volum og deepness i tonen, men er en god subwoofer nøkkelen til å bygge en respektabel system. Match systemet med subwoofer og forsterker, og du vil være i stand til å spille systemet høyere enn du kan med bilens innebygde stereo.