Hva er forskjellene mellom en Ford F-250 4x4 og en F-250 Lariat?

Flere forskjellige trim og styling alternativer tilbys på Ford F-serie pickup lastebiler. Disse spenner fra XL, som pleide å være base nivå, til Lariat. Det er ingen mekanisk forskjell mellom trim nivåer i forhold til bilenes ytelse. Den Lariat branding bare refererer til nivået av luksus som det indre av pickup vil ha og ikke indikere tilstedeværelse eller mangel på en bestemt drosje stil (Standard, utvidet, Crew) eller et drivverk (to-wheel drive eller fire- firehjulsdrift), selv om de fleste av F-250s selges med Lariat trim stil har disse funksjonene.

Seter og interiør

Ford F-250 Lariat tilbyr skinn dukket seter, mens XL trim kommer med vinyl setetrekk; mellom trims har klut setetrekk. Setene i Lariat er oppvarmet for kaldt vær komfort, og passasjerene kan tilpasse interiøret klimakontroll. Lariat modeller har også gulv tepper, en skinnkledd ratt, og strøm justerbare pedaler.

Elektronikk

F-250 Lariat omfatter oppgraderte elektronikk. Mens standard trim nivå kommer med en CD-spiller og digital AM / FM-radio, legger Lariat ekstern nøkkelfrie oppføring, SYNC talekommandosystem, og evnen til å endre kanaler og styre andre elektroniske enheter av talekommandoer. I tillegg Lariat har Bluetooth integrasjon med mobiltelefoner og de "Tow Command" system, som brukes for å integrere bremsene på en hvilken som helst trailer med de av lastebilen, i motsetning til standard bremselysene på basismodellen. XL har ingen av disse ekstra funksjonene, selv om det ikke beholde det grunnleggende - air condition og stabilitet kontroll.

Chrome og finpuss

Trimme nivåer henviser normalt å male jobber og tilbehør, og Ford F-250 Lariat er intet unntak, med kromdetaljer er den mest åpenbare; krom grille på forsiden og støtfangere er lette å få øye på. Andre kjente eksterne funksjoner inkluderer oppvarmede speil og signalforsterkere innebygd i speilene. Risten på grunnmodellen er anodisert svart eller heavy-duty polykarbonatplast.