Hva er forskjellen mellom nattsynbriller & Night-Vision kikkert?

Hva er forskjellen mellom nattsynbriller & Night-Vision kikkert?


Det finnes en rekke forskjellige nattsyn-enheter, hvorav noen er tilgjengelig for allmennheten, og noen som er begrenset til politiet, militæret og lignende grener av regjeringen. Alle night-vision-enheter, men fungerer på samme grunnleggende prinsipp, som er å gi brukeren muligheten til å se i mørket. Det er noen forskjeller mellom nattsynbriller og nattsyn-kikkert.

monterings~~POS=TRUNC

En viktig forskjell mellom nattsynbriller og nattsyn-kikkert er at kikkerten er generelt håndholdt, mens brillene vanligvis har en stropp til å gå over hodet og holde dem på plass. Goggles kan også ha en festeanordning av noe slag som festes brillene til en hjelm. Piloter ofte bruker denne typen oppsett, for eksempel.

teknologiutviklingen

Night-vision enheter er brutt opp i til generasjoner som avgrense stadier i utviklingen av nattsyn-enheter. På tidspunktet for publisering, er den nyeste generasjonen av nattsyn-enheter i fjerde generasjon, som bruker avanserte materialer for å gi overlegen nattsyn. For tiden i USA, er fjerde generasjons enheter bare utstedes til militært personell, og mens teknologien kan brukes til enten kikkert eller beskyttelsesbriller, militært personell har en tendens til å bruke beskyttelsesbriller, fordi de er hands-free.

brukere

Nattsynbriller og kikkert også en tendens til å bli brukt av ulike populasjoner. Som tidligere påpekt, nattsynbriller er spesielt nyttig for de som trenger hendene fri mens du bruker briller. Av denne grunn, de er populære med militære og politi. Du trenger hendene til å bruke kikkert, men som gjør dem populære blant dyreliv overvåkere, for eksempel, eller jegere som bruker dem for å fange opp.

forstørrelse

En stor forskjell mellom nattsynbriller og nattsyn-kikkert er forstørrelsen den gir. Mange goggle modeller gir en begrenset mengde av forstørrelse, men det primære formålet med kikkert er å gi forstørrelse. Kikkert kan også være større og tyngre enn briller, som må troppen til hodet eller montere på en hjelm, og dette design frihet gir også mulighet for større forstørrelse som skal bygges i.