Hva er forskjellen mellom LS og LT i Suburbans?

Hva er forskjellen mellom LS og LT i Suburbans?


Chevrolet Suburban er den største sports utility vehicle (SUV) produsert av Chevy. Det er tre forskjellige utstyrsnivåer er tilgjengelige: LS, LT og LTZ. Den nåværende Suburban modellen ble introdusert i 2007. LS-modellen regnes som grunnmodellen i Suburban linjen.

Interiør

LS-modellen leveres standard med klut seter og kan holde ni passasjerer. LT trim pakken har skinnseter og bærer et maksimalt åtte personer. LT versjonen inkluderer også Bluetooth, automatisk klimaanlegg og justerbare pedaler. LT-modellen har en makt passasjersetet foran, foran og bak bøtte seter, og sete minne. LS kommer med split-benk.

Ytre

Fjern-lift gate er en standardfunksjon på LT og tilgjengelig som ekstrautstyr på LS-modellen. Foran og bak på / off road dekk leveres som standard med LT trim pakken også.

Sikkerhet

LT trim pakken har de vanlige sikkerhetsfunksjonene tåkelys og bakre parkeringshjelp.

Underholdning

Mens både LS og LT kommer med OnStar, omfatter LT turn-by-turn retninger. Den har også førsteklasses lyd med baksete lydkontroller.

Tips

Chevrolet har en funksjon for å bygge et kjøretøy til den enkeltes spesifikasjoner. Mange alternativer som er standard på LT-modellen kan bli funnet på LS-modellen som en oppgradering.