Hva er forskjellen mellom Canon HF R10 og HF R100 videokamera?

Canon LEGRIA HF R10 og Canon LEGRIA HF R100 videokameraer ble begge utgitt i 2010, og har mye til felles. Til tross for likhetene, videokameraer har noen forskjeller som kan ha en innvirkning på hvilken du velger å kjøpe. Disse forskjellene ligger i hovedsak i sine dimensjoner, innebygd minne og flash evne.

Dimensjoner, Display og Strøm

Ved første øyekast kan det LEGRIA HF R10 og LEGRIA HF R100 ser identiske ut, men det er små forskjeller i sine dimensjoner. HF R10 er 2,4 inches bredt, 4,9 inches dyp og 2,5 inches høy og veier 9,5 oz., Mens HF R100 måler 2,7 inches bredt, 4,8 inches dyp og 2,4 inches høy og veier 11,3 oz. Begge kommer med en 2,7-tommers tynn film transistor LCD aktiv matrise roterende fargeskjerm som også fungerer som en søker og viser på 112.000 piksler oppløsning. Hver Videokameraet har et oppladbart lithium-ion batteri for mobile makt, men kommer også med en strømadapter som kobles til en vanlig stikkontakt med vekselstrøm for stasjonær strøm.

Resolusjoner og Lens

Både LEGRIA HF R10 og HF R100 operere som 2,4-megapiksel digitale HD-video opptak enheter og er i stand til å fungere som 1,7-megapiksel digitalkamera for å ta stillbilder. Hver videokameraet er utstyrt med en 3 mm-60 mm-F / 1.8 til 3.6 zoom linse som er i stand til 20x optisk zoom. Enhetene har også kommet med et utvalg av hvitbalansekontroll forhåndsinnstillinger, inkludert skyet, Wolframlampe og dagslys. HF R100 kommer med en innebygd blits for stillbilder, men HF R10 ikke.

Minne og filformater

Den LEGRIA HF R10 kommer med 8 GB internt minne, men LEGRIA HF R100 har ingen. Men begge videokameraer støtter SD-minnekort for utvidet minne. I tillegg til en innebygd stereomikrofon, hver kan kobles til en PC via en USB-kabel for overføring av filer og har spor for video og audio-utgang og ekstern mikrofoninngang. De videokameraer lagre videoinnhold i AVCHD og MPEG-4 filformater og stillbilder i JPEG-format og tilbyr en rekke skyteprogram moduser, slik som sport, natt, portrett og snø.

Blandet

Pre-loaded programvare som følger med Canon LEGRIA HF R10 og Canon LEGRIA HF R100 omfatter PIXELA Imagemixer 3SE og alle de verktøy og drivere som trengs for kameraene å operere og grensesnitt riktig. Begge enhetene er kompatible med PictBridge-teknologi, som gjør det mulig å skrive ut bilder trådløst på skrivere som også er PictBridge-kompatibel. Begge videokameraene har elektroniske bildestabilisatorer, 400x digital zoom og programmert, manuelle og automatiske eksponeringsinnstillinger som gir enhetene ekstra funksjonalitet.