Hva er farene ved Toner Ink eksponering?

Avhending av farlige stoffer på riktig måte bør være din fremste bekymring når du arbeider med husholdningsprodukter; og selv om du kanskje ikke tror det, er toner blekk potensielt farligere enn du kanskje har forestilt seg. Dette er vanligvis inne i blekkpatronene til skriveren din, så vær forsiktig når du bytte dem ut.

luftveisinfeksjon

Eksponering for toner blekk kommer vanligvis ved innånding, så luftveisinfeksjon og irritasjon er den primære fare for toner blekk eksponering. For å unngå dette, holde munn og nese dekket når du skifter ut blekkpatronene i skriveren.

Kreft

Sot, materialet i toner blekkpatroner, er klassifisert som klasse 2B kreftfremkallende. Dette betyr at det kan være kreftfremkallende (kreftfremkallende) hos mennesker. Mens et endelig svar ikke er kjent, feile på siden av forsiktighet når du kaster patroner.

andre reaksjoner

Bortsett fra disse, er den andre muligheten situasjonen spesifikk i at du kan ha en potensielt skadelig allergisk reaksjon på toner blekk. Selv om dette ikke er en stor risiko, er det fortsatt grunn til forsiktighet, så fortsette umiddelbart til legen dersom du har noen langvarig symptomer etter eksponering for blekk.