Hva er farene ved å bruke en mobiltelefon mens den lades?

Hva er farene ved å bruke en mobiltelefon mens den lades?


Telefonen er en av de største oppfinnelser av århundret, om enn en mye baktalt en. Siden oppfinnelsen av mobiltelefon og dens økt bruk, har mobiltelefon er koblet til soveforstyrrelser, kognitive problemer, hodepine, stress, hjernesvulster og kreft. Men mens de tester viser at langvarig mobiltelefon bruk kan forårsake disse plager, de reflekterer ikke farene ved bruk av en mobiltelefon mens du lader.

Helsefarer

E-poster som har sirkulert i det siste hevdet at bruk av en mobiltelefon mens den lades kan forårsake noen alvorlige skader på brukeren ved ganske enkelt å blåse opp i hendene. Opprinnelsen til e-post kan ha stammet fra forekomster av batteriet på mobilen varmes opp i løpet av de første dagene av mobilbruk. Også, hvis utstyret eller kablingen av hjemmet var feil, ville batteriet blåse opp eller føre til kortslutning, uavhengig av om en person var å ta en samtale.

varierende Effects

Bestemme farene ved bruk av en mobiltelefon mens du lader er vanskelig fordi de sakene gjelder ulike telefoner og situasjoner, med resultater som strekker seg fra mindre forbrenninger til dødsfall. Mens Nokia tilbakekalt BL-5C batteriene som ble produsert mellom desember 2005 og november 2006 på grunn av overoppheting mens du bruker telefonen eller snakke over mobiltelefon, noen rapporter om telefoner blåser opp fordi de ble brukt under lading har vært for uklare til å bli trodd.

Source of Radiation

Lite eller ingen bevis finnes for et perfekt kabelbasert telefon, blir brukt i et hjem som ikke har noen elektriske farer, forårsaker noen skade på noen enkelte ved bruk at telefonen mens den ble belastet. Men fordi lade en mobiltelefon fører til en økning i stråling fra telefonen, leger og forskere er bekymret for effekten av eksponering for stråling.