Hva er et program på en telefon?

Hva er et program på en telefon?


Programmer eller apps, er de programmene mobiltelefon brukere laste ned på telefonen for å legge til funksjoner. Ifølge en Pew Internet Research Center undersøkelse i september 2010, 35 prosent av telefoneiere har programmer på telefonen.

søknads~~POS=TRUNC typer~~POS=HEADCOMP

Søknadstyper inkluderer spill som kan spilles på telefonen, programmer som gjør det enklere å navigere på Internett, programmer som involverer lyd og video, og et stadig økende antall programmer for lette-av-bruk i personlige og forretningsmessige innstillinger.

Søknad Kostnader

Mange programmer er gratis. Kostnaden for en applikasjon, avhenger av telefonprodusenten og produsenten av programmet. Populariteten til applikasjoner vokste betydelig med introduksjonen av Apples iPhone, med mange søknader om det koster 99 cent. Andre er mye mer kostbart, slik som iVIP svart for iPhone på $ 999,99 som i 2010. Det er fakturert som "" The Millionaire App ', ... tilgang til privilegier over et utvalg av luksuriøse partnere inkludert superbiler, kinoer, Concierge, Restauranter , barer. "

Laste ned programmer

-Produsenter har gjort nedlasting applikasjoner enkelt. Telefoner med Googles Android operativsystem har et "marked" -ikonet applikasjon som kan vise alle programmer på telefonen støtter. Apples iPhone App Store tilbyr mer enn 250.000 søknader per oktober 2010. Mange mobiltelefon leverandører tilbyr også programmer på deres hjemmeside.