Hva er en Wrangler Sahara Edition?

Wrangler er en kompakt firehjulsdrevet SUV som er produsert av Chrysler, under navnet sitt Jeep. Denne modellen er inspirert av Jeep at USA Military brukt under andre verdenskrig. Sahara-utgaven er bare ett av de mange modeller av Wranglers som tilbys.

Historie

Sahara-utgaven først gjort sin vei til markedet i 2005 som en del av en kampanje for filmen "Sahara", som inneholdt mange jeeper. Disse originale Sahara Editions var alle lys khaki farge, og bare 1000 ble produsert.

Egenskaper

Den begrensede utgaven 2005 Sahara holdt en krom grill, farge matchet fakler, hard eller myk topp alternativ, grafitt Moab hjul, to-tone premium seter, halen lys vakter, og en nummerert dash-merket. Et stort flertall av de 1000 produserte holdt en manuell girkasse.

betraktninger

Etter 2005, Jeep slutte å produsere Sahara Edition, men fortsatte å kalle den luksus modell av Rubicon Wrangler Sahara. Disse luksus modeller begynte å bli produsert i 2007, og er fortsatt produseres i dag. De har kroppen fargede fendere, sju høyttalere Infinity lydanlegg, og elektriske vindusheiser og låser.