Hva er en Snell-Rated hjelm?

Hva er en Snell-Rated hjelm?


Snell Memorial Foundation ble etablert i 1957 som et minnesmerke til William "Pete" Snell. Hovedformålet er å forbedre sikkerhetsstandarder og effektiviteten av et bredt utvalg av hjelmer. En Snell-karakter hjelm er en som har møtt eller overgått standarder fastsatt av Snell Memorial Foundation, synlig ved en Snell klistremerke.

Egenskaper

Snell Memorial Foundation forblir uavhengig av hjelm produsenter og myndigheter. Snell standarder gir den høyeste tilgjengelige beskyttelse, går langt utover de av slike organisasjoner som US Department of Transportation (DOT) og American National Standards Institute (ANSI).

Typer Testing

Det er sju viktigste typer tester kjøres på testanlegg i Nord-California. Noen eksempler på tester innbefatter innvirkning, stabilitet stilling, skall penetrering og flammemotstand.

Standarder

Det er tre typer av standarder: SA, M og K. De er laget for konkurranse billøp, motorsykler og gokart hhv. Testprosessen er forskjellig for hver standard.

Potensielle

Det finnes flere typer aktiviteter hvor Snell karakter hjelmer kan brukes. Disse inkluderer sykling, racing, ride / ridning og motorsykkel ridning.