Hva er en proaktiv driver?

En proaktiv sjåfør er en som holder seg i beredskap mens du kjører ved aktivt å se den stadig skiftende miljø rundt henne, fungerer da tilsvarende. På denne måte sikkerhet utøves mens ulykker unngås.

Historie

Proaktive teknikker er ansatt av instruktører når du først lære å kjøre. Disse grunnleggende er andre naturen til all god sjåfør.

Egenskaper

En proaktiv driver planer ut hver bevegelse han gjør og utfører det trygt, adlyde reglene i veien. Han holder en trygg avstand fra andre biler i tilfelle de trenger å bryte raskt.

Kjenn din bil

En proaktiv sjåføren vet hvordan hans kjøretøy håndterer i trafikken og på den åpne veien. Ved å forstå hva bilen hans er i stand til (hvordan den håndterer, slår eller hvor vanskelig det bryter), er han bedre rustet til å gjøre split-andre beslutninger.

Vedlikehold

Proaktive sjåførene holde bilene sine i toppen kjører form. Det betyr alt fra oljeskift og bremseklosser for å holde tilstrekkelig med luft i dekkene. Han forstår hvordan bilen skal kjøre og lytter eller føler for ting utenom det vanlige; en merkelig summelyd eller svak ny vibrasjon er avslørende tegn på potensielle problemer.

Identifikasjon

En proaktiv driver forutser hva driverne rundt henne kan gjøre, og forbereder seg på det. En ung sjåfør ved siden av en proaktiv driver, for eksempel, ikke betaler oppmerksomhet. Den proaktive sjåføren vil fremskynde og passere unggutten å unngå ham skifter fil inn i henne.