Hva er en Pingo?

Hva er en Pingo?


Pingo er en type telekort som lar deg gjøre både internasjonale og nasjonale samtaler til best mulig pris. Hvis du tenker på å kjøpe en Pingo kort og er nysgjerrig hva gjør den forskjellig fra andre lignende telekort her er noen grunnleggende fakta om tjenesten som vil gjøre deg til en Pingo ekspert på kort tid.

Funksjon

Pingo er et telefonkort som kan brukes til å ringe overalt i verden. I motsetning til andre telekort, hvor du må velge land på forhånd, kan Pingo brukes til å kontakte alle land med lav rente samt gjøre innenlandske samtaler.

Egenskaper

Pingo bruker en RateWatcher programmet til å automatisk beregne den beste prisen for det aktuelle området du ringer. Andre telekort vanligvis belaste deg en viss sats per minutt, men Pingo hastighet svinger for å sikre at du får best mulig avtale.

fordeler

Pingo tilbyr kortnummer for tall som du kontakt ofte. Med hurtigvalg, trenger du ikke å huske lange komplekse internasjonale tall, du kan programmere nummer i gang og bruke hurtigringing det etterpå.

Potensielle

Pingo kort kan settes opp til å automatisk lade opp når du kjører lite oppsparte midler. Det betyr at du aldri trenger å klippe en telefonsamtale kort fordi du har kjørt ut av penger på telefonkortet.

Bruk Anywhere

Pingo kall nettverk er tilgjengelig via et gratisnummer som du enkelt kan ringe uansett hvor du er fra en hvilken som helst lønn telefon eller ved hjelp av ditt eget hjem telefon.

betraktninger

Pingo tilbyr insentiver for henvisninger. Hvis du har venner som trenger å foreta internasjonale anrop, henviser dem til Pingo kan du tjene kreditt mot din fremtidige kall.