Hva er en Mino Flip?

The Flip rekke videokameraer er kompakt videokamera som brukes for raske skudd på farten. Kameraene passer i de fleste lommer og har internminne. Den Mino Flip Serien omfatter to kameraer, den Mino og Mino HD.

Funksjon

Den Mino Flip er en umiddelbar videoopptaker som tar raske videoklipp. Brukere holde lommeboken størrelse kamera i den ene hånden mens taping. Klipp er lastet opp via en tilkoblet USB-inngang og kan arbeide med Flip programvare for å kjapt laste opp til nettsteder som YouTube.

Størrelse

Den Mino HD kommer i to størrelser, 120-minutt, 8GB versjonen og 60-minutters, 4 GB-versjonen. Den opprinnelige Mino kommer med en 60-minutters, 2 GB kapasitet.

Identifikasjon

Mino knipser kommer i flere farger og tilpasses skins, men standard farger er hvitt og sølv. Den Mino HD har en 2-tommers LCD-visningsskjermen, mens den opprinnelige Mino har en 1,5-tommers LCD-skjerm.

Zoom

Alle kameraene i Mino linjen har 2X zoom som aktiveres ved knapper på baksiden av kameraet. Ingen linsefiltre eller utvidelser kan legges til enhetene.

batterier

Den Mino Flip serien bruker interne batterier som lades via USB-porten på en datamaskin. Den opprinnelige Mino Batteriet varer rundt fire timer, mens HD-versjonene siste rundt to timer.