Hva er en kamaksel samtidighet?

Kamaksel synchronizers er enheter som er drevet av kamaksler og par opp med sensorer for å fortelle drivverket datamaskiner biler nøyaktig hva poenget med rotasjon kamaksel står på. Deretter blir den informasjon som er hentet fra sensoren brukes av drivverket datamaskinen til annen gnist som så vil tenne blandingen av brennstoff og luft (på innsiden av sylindrene).

Identifikasjon

Ikke alle biler har kamaksel synchronizers. Bilene som har motorer som har eldre design som opprinnelig ble bygget for å ha konvensjonelle forhandlere, som kamaksel synchronizers montere i nøyaktig samme sted som den konvensjonelle distributører vant til.

Advarsel

En ting du bør være klar over med kamaksel synchronizers er at de har en tendens til å hvine når deres lagerflatene er på vei mot fiasko. Dette tidvis resulterer i noen alvorlige kjøre problemer. For å se opp for disse lydene, høre på Samtidighet base med en mekaniker stetoskop. Trekk kamaksel posisjonssensor av og se om den roterende delen er å ta kontakt med sensoren.

Funksjon

Kamaksel synchronizers hovedsak er elementer som erstatter eldre design tenning distributører. Disse distributørene ble anvendt som mekaniske deler som var i stand til å fordele gnister til alle sylindre på de riktige tidsrammer. Disse synchronizers brukes på tenning systemer som ikke har distributørene å tilby elektroniske erstatninger for mekaniske distributører. Dette gir mer effektive motorer og høyere ytelse kvalitet.

Teorier / Spekulasjoner

Kamaksel synchronizers er mest spesielt nødvendig for sekvensiell innsprøytning (også kjent som SFI), for å fungere effektivt og riktig. Samtidighet Sammenstillingen har følere som er festet til toppen av dem, og sensorene må tas av for å tillate tidspunktet for sammenstillingen, samt installasjon av synkronisatoren.

Geografi

Det er nettbaserte forhandlere som har ulike og enorme utvalg av kamaksel synchronizers for salg. Noen av disse nettstedene har Amazon, Rock Auto, deler Highway, Mechanics Tool Supply, Auto Parts Warehouse, Auto Parts Corp, og mange andre. Den auksjon på eBay Motors er også et bra sted å sjekke. For spesielle store og varierte valg i kamaksel synchronizers, besøk nettsiden Summit Racing. Dette nettstedet aksjer spesielt billige synchronizers og frakt er gjort svært raskt og pålitelig. For flere forskjellige varianter av kamaksel synchronizers, er Rock Auto sannsynligvis det beste valget.