Hva er en Hose Vacuum Breaker?

Hva er en Hose Vacuum Breaker?


Vakuumbrytere er en type ventil er utformet for å forhindre drikkevann og nonpotable vann fra utilsiktet blanding. Slangevakuumbrytere bruke mye det samme prinsippet, men er ikke plombert-permanent.

Grunnleggende

Hvis en slange er koblet til et trykk som er høyere enn den enden av slangen, når man slår av kranen, vekten av vann, trukket ned av tyngdekraften, skaper et vakuum.

Utgave

Vakuumet deformeres slangen ved å suge på sidene. I denne tid svekker slange, som fører til for tidlig svikt. Dette kan også sug forurensninger tilbake inn i vannforsyningen.

vacuum Breaker

Vakuumbryter tillater luft å bli suget inn i slangen, slik at alt vann som kan renne nedover, og slangen kan beholde sin riktige form.

Beskrivelse

Vakuumbryter er typisk et metall eller plastsylinder med en kvinnelig gjenge slange på den ene enden og et mannlig på den andre. Den har ventiler med en gummi flapper å dekke dem; ventilene tillate luft å komme inn, men hindre at vann lekker ut.

Lokasjon

Vakuumet breaker kobles mellom kranen og slangen. Når vannet slutter å renne, suges luft inn gjennom ventilene. Vakuum brytere er nyttige i hagearbeid, RV travel og hvor vann er innhentet gjennom en slange.