Hva er en god økonomi Car?

Hva er en god økonomi Car?


Hvis du vurderer å kjøpe en økonomi bil, er din motivasjon nok til å spare penger på bensin, som økonomi biler er drivstoffgjerrig ved navn og natur. Mens hver ranking enhet ser ut til å komme til en annen konklusjon for sin nummer én valg, her er tre beste tips for å få din forskning startet.

Ford Festiva

US News and World Report rangerer Ford Festiva som nummer én i den rimelige liten bil kategori. Det trekker spesielt sin "morsom kjøreopplevelse" og komfortabelt interiør med eksklusive tilbehør. Som for drivstofføkonomi, det blir anslagsvis 30 miles per gallon under bykjøring og 40 miles per gallon på motorveien.

Toyota Prius

The Daily Grønn gir utmerkelser til Toyota Prius, og kalte den top pick grunn av sin utmerkede drivstofføkonomi. Prius 'hybrid bensin / elektriske motoren får i gjennomsnitt 50 miles per gallon. Det ble også kåret til en av de grønneste Cars of the Year av Greenopia.

Honda Fit

Eksperter på The Guide Car kåret til Honda Fit nummer én plukke i subcompact kategorien. De roste Fit for sine lasterom, kollisjonsputer og kjøreegenskaper. Ifølge Honda, får Fit 32 miles per gallon, og har et 5-stjerners krasj rating.