Hva er en bil Heat Shield?

Hva er en bil Heat Shield?


Et varmeskjold er en anordning som beskytter komponenter mot skade ved å absorbere eller uskadeliggjøre varme. I bilindustrien, er det varmeskjoldet designet for å holde varmen som genereres av forbrenningsmotoren fra rømmer ut av eksosanlegget.

Heat Shield Bruker

Automotive varmeskjold blir brukt som en varmebarriere ved å stoppe varme før det kommer andre steder i bilen, for eksempel gulvplanker og brannmurer. I halv lastebil applikasjoner, er varmeskjold plassert rundt lyddemperen hvis lastebilen har siden eksos stabler.

ytelsesfordeler

Motor bay temperaturer reduseres når varmeskjold er plassert rundt eksosmanifolder. Heat er viderekoblet ut og vekk fra motorrommet området. Dette senker også inntakslufttemperatur som går inn i forbrenningskammeret. Sluttresultatet er økt motorkraft.

Heat Shield Typer

To typer av varmeskjold er tilgjengelige, enten stiv eller fleksibel. Stive varmeskjold er laget av aluminium. De er støpt rundt eksoskomponenter for å hindre varmen fra å unnslippe samtidig beskytte karosseriet. High end stive varmeskjold bruke en varmebarriere belegg for å bedre varmeisolering. En fleksibel varmeskjold er laget av tynn aluminium plater og selges i en rull eller flate stykker. De kan bøyes for hånd eller en montør. High end fleksible varmeskjold omfatter keramisk isolasjon, som tilføres via plasmasprøyting. Denne prosessen gjør at smeltet eller oppvarmede materialer som skal sprøytes på en overflate. Belegget forløper varmes opp via en elektrisk eller kjemiske midler.