Hva er den beste måten å overføre VHS til DVD?

En stor ting om skrivbar DVD er muligheten til å lagre video samling uten å ha stabler av kassetter tar opp plass og bekymre tap av kvalitet over tid og miste din favorittfilm når en tape pauser. Det finnes flere ulike måter å overføre VHS-filmer til DVD, hver med ulike enheter og utstyr, men den raskeste og mest effektive metoden er med en videospiller / DVD-opptaker kombinasjon enhet.

VCR / DVD-opptakere

VCR / DVD-opptakere kan finnes i store elektronikkforhandlere som Wal-Mart, Best Buy og Target, og ulike online utsalgssteder også. Prisene på nye modeller er vanligvis $ 200 eller mer, så det er dyrere enn å koble en grunnleggende DVD-opptaker til din gamle videospiller, men det kan spare bryet med å ha en annen del av utstyret og sett med kabler for å håndtere. Du trenger også DVDer; husk at de har et opptak grense på to timer, med mindre du kjøper de mer avanserte dual-layer DVD.

Tilkobling

Koble til en videospiller / DVD-opptaker er det samme som å koble en hvilken som helst annen audio / video komponent - koble kablene (HDMI, komponent eller S-Video eller kompositt, avhengig av alternativene til enheten og TVen) fra utgangen av enheten til en av TV-ens innganger. Også koble kabler fra video / DVD-opptakerens inngangs til en utgang av en kabel eller satellitt-mottaker for å ta opp fra den kilden. Velg VCR / DVD-opptakerens inngangs på TV for å sjekke forbindelsen og overvåke opptaket.

Innspilling

Opptak fra VHS til DVD er ganske enkelt med en kombinasjon enhet. Velg opptaksmodus i henhold til kvalitet og opptakstid ønsket. Sett inn en tom DVD og VHS-kassetten du vil dubbet, og trykk "Play" på videospilleren mens du trykker på "Record" på DVD. For å gjøre ting enda enklere, mange modeller har ett-trykks opptak for å starte prosessen. Studio-produsert VHS-filmer kan ikke tillate en kvalitet overføring på grunn av innebygd kopibeskyttelse. Slå opp i brukerhåndboken for opptaksmoduser, innstillinger og alternativer for akkurat din modell.