Hva er de beste programmer for iTouch?

En iPod touch, mest kjent som en iTouch, er en Apple iPod som inkluderer to kameraer, en HD videoopptaker og redaktør, og et spill center nettverk. Den støtter MP3 og MP4 musikk, filmer og TV-programmer og ebøker. Det er en minidatamaskin som lar deg laste ned mange forskjellige programmer og gode programmer for å holde iTouch med det beste av den nyeste teknologien.

Facebook

Facebook er et nettsted som er svært populær over hele verden. Det er et sosialt nettverk der du kan opprette en personlig konto og finne venner fra hele verden. Du kan laste opp bilder, videoer, informasjon og notater om nesten alt du ønsker. Du kan dele lenker med dine Facebook-venner og holde kontakten med dem ved å skrive på sin Facebook-side eller sende dem direktemeldinger via chat eller e-post. Facebook er en av de mest populære programmene for iTouch, siden du ikke trenger å koble på Internett fra datamaskinen eller laptop for å være i kontakt med vennene dine. Du kan bare gjøre det fra din iTouch.

Skype

Skype er en annen Internett-program som du kan laste ned til datamaskinen og nå som en søknad om iTouch. Skype er et program som lar deg lage telefon- og videosamtaler med en person i verden som har en Skype-konto. For å gjøre faktiske telefonsamtaler, trenger du å betale noen få kroner, men det er svært rimelig. Men internett chatting og videosamtaler mellom Skype-brukere er helt gratis. Skype er et flott program for å hjelpe deg å holde kontakten med venner og familie gjennom iTouch.

TweetSearchr

Den TweetSearchr søknad for iTouch lar deg få tilgang til Twitter uten en konto. Du kan bruke dette programmet til å søke tweets i sanntid, og du kan lagre søkere. TweetSearchr lar deg følge din favoritt persons eller gruppens nyeste oppdateringene eller bare å finne de mest populære temaene i Twitter verden. Alle linkene du finner i denne søknaden er åpnet inne i applikasjonen, gjør bruken mye enklere.

drage Diktat

De fleste av oss snakker mye raskere enn vi skrive eller type. The Dragon Dictation søknad for iTouch kan du diktere hva du vil, og det gjør din talte ord til tekst. Hvis du trenger å spare noe viktig, gjør deg selv en note, lagre et viktig faktum, noterer plutselig litt inspirasjon eller gjøre en viktig melding til noen når du er i et travelt, kan du bare diktere den mens du går eller kjører og dragon Dictation vil skrive det for deg.