Hva Er Bolt oppskrift for en 1999 Ford Mustang?

Ford Mustang er en av Amerikas favoritt muskelbiler siden 1960-tallet. I 1999 Ford introduserte den åttende generasjon Mustang, som, mens basert på den gamle Fox kroppen plattform, hadde helt nye styling. Den åttende generasjons Mustang ble gjort fra 1999 til 2004. I 1994 Mustang begynte å bruke en annen bolt mønster, som fortsatt brukes på nye Mustangs. 1999 Mustang bruker bolt mønsteret introdusert i 1994 modell.

Definisjon

En bilens bolt mønster refererer til antall festehull som er i en gitt hjul, og avstanden som de er fra hverandre. Figuren bestemmes først ved å telle antall hull i et hjul eller antallet hjul pigger på et nav. De fleste hjul på nye biler bruker fem slepe hjul, selv om mange eldre biler bruker fire slepe hjul. På en fem-lug wheel, måle avstanden fra en slepe hullet til plass direkte mellom de to festehull over fra den første. En knast mønster på 5 x 4,5 innebærer at det foreligger fem festehull som er 4,5 inches på tvers.

1999 Mustang Bolt Pattern

1999 Mustang hjulet bruker en 5 x 4,5 tommer bolt mønster, slik at det er fem festehull som er 4,5 inches fra hverandre. Mustangs laget fra 1994 og senere bruke denne lug mønster. I løpet av årene har Mustang blitt fremstilt med en rekke lug mønstre.

Hva Wheels Fit

For en bestemt hjulet til å passe inn i en 1999 Mustang, må den ha en 5 x 4,5-tommers bolt patter. Og utover det kravet, vil ikke bare hvilken som helst 5 x 4,5-tommers hjul passer på en Mustang. Bare fordi øret mønsteret er det samme betyr ikke at hjulet vil passe på bilen. De andre hensyn er hjul forskyvning (hvor senterlinjen på hjulet er i forhold til hjulmonteringsflaten), bredde og diameter.

Kan jeg endre mønsteret?

Det er mulig å endre lug mønster av en 1999 til noe annet slik at du kan installere hjul som har en annen bolt mønster. Dette gjøres ved å installere hjuladaptere som har ett sett med hull som passer til bolten mønster av Mustang men funksjonen pigger som er et annet hjul mønster. Adapteren er boltet til eksisterende knutepunkt og deretter det nye hjulet er boltet til adapteren.

andre hensyn

Det er generelt ikke anbefalt å installere hjul adaptere for å installere forskjellige hjul. Mustang er designet av sine ingeniører til å bruke en bestemt hjulet bolt mønster, offset og selv diameter og bredde. Adapteren kan finne hjulet lenger så optimal fra hjulet og plassere mye stress på navet og hjuloppheng.