Hva Er ASC Button For i en PT Cruiser?

Din Chrysler Pt Cruiser; avhengig av året, kunne ha vært utstyrt med mange ulike alternativer som en takluke, lettmetallfelger eller en premie stereoanlegg. Hvis du skulle parkere Pt Cruiser ved siden av hverandre og sammenligne de ulike alternativene, kan du finne at din har en ekstra knapp over den andre, eller en litt annerledes interiør. Vanligvis hvis du har en takluke du ville anta at det kom fra fabrikken og vil bruke på lager kontroller, men dette er ikke alltid tilfelle. Noen Pt Cruisers har en enkelt momentant knapp mellom kart lys som du skyver forover eller bakover for å betjene soltak. Andre som din, har en fire-knapp bytte mellom kart lysene som fungerer og ser annerledes fra aksje bryteren.

Byttet

Din soltaket har fire knapper: nære, åpne, vent og stigende. Lukk og åpne er ganske selvforklarende og vent brukes til å løfte soltaket opp på baksiden for en liten ventil. Hvis du trykker og holder ventilen knappen glasset vil sakte heve og låse seg på plass. Bare trykk nær å senke og klinke soltaket. ASC er en ekstra funksjon på soltak som gjør soltaket til å stenge når du plasserer tenningen i "Off" posisjon. Når funksjonen er slått av, vil soltaket forbli åpnet når bilen er slått av.

Aktivering og deaktivering

Så du trenger ikke å huske å stenge soltaket hver gang du parkerer bilen, er den beste ideen å ha funksjonen på. Med tenningen på utføre en full syklus av soltaket, vil dette sørge for at det er i riktig justering og vil være problemfritt. Når soltaket lukkes utføre en fullstendig vent syklus og la soltak låst. Trykk og hold stigende knappen, skal knappen liker grønt. Åpne soltak og slå av tenningen, soltak skal nå lukker du låsen av seg selv. Når som helst du ønsker å deaktivere automatiske lukke funksjonen bare trykke og holde inne knappen til det grønne lyset slår seg av.

Trouble Lys

Du kan være eller på et tidspunkt vil oppleve stigende knappen blinker rødt. Hva dette betyr er automatisk lukking kan ikke arbeide eller det er en feil et sted med soltak. De fleste ganger hvis du utfører en full syklus av soltaket lyset vil gå ut. Hvis dette ikke fungerer, eller hvis soltaket ikke fungerer så den må repareres.

soltaket

Din soltaket er faktisk en etter marked soltak som ble produsert av amerikanske Spesial Car, tidligere kjent som amerikansk Takluke Corporation. Dette kan høres merkelig fordi du kan være den første og eneste eier av din PT Cruiser, men det er sannheten. På et tidspunkt Chrysler outsourcet for soltak og soltak kontroll, eller forhandleren outsourcet for en etter marked soltak før Pt Cruiser ble solgt. Det kan være lurt å ta kontakt med forhandleren med kjøretøyet identifikasjonsnummer for å finne ut detaljene av soltaket og eventuelle muligheter for reparasjon, om nødvendig.